29 Haziran 2011 Çarşamba

Kellan Lutz Robert'ın 'Şafak Vakti' İçin Yaptığı Hazırlıklar Hakkında Konuşuyor


Şafak Vakti fragmanında Edward Cullen'ı ve yeni eşi Bella'yı balayı tatilinde gördük ve Edward'ın şehvet dolu bir anında yatak başlığını kırarken kaslı sırtından ufak bir görüntü yakalayabildik.

O sahneyi gördükten sonra her nasılsa bazıları Robert'ın dublör kullanıp kullanmadığını merak etti. Alacakaranlık'taki rol arkadaşı Kellan Lutz o vücudun %100 Robert'a ait olduğuna yemin etti.

"Bazıları o kişinin ben olup olmadığımı sordu. 'Bu Kellan'nın sırtı mı?' " diyor 26 yaşındaki aktör ve bu fikre gülüyor. "Robert'ın böylesine kas yapmasına ve zorlayıcı bir şekilde çalışmasından dolayı onunla gurur duyuyorum. Çok fazla pedal çevirip, çok fazla çalıştı ve bu konuda oldukça gayretliydi. Benimle ne tür proteinler içebileceğini, neler yapabileceğini konuştu ve söylediklerimi dinleyip, önemsedi. Yapmak istediği şeye zihnen tamamen konsantre olmuştu."

RPLife | MTV

WFE New York Prömiyerinden Eski/Yeni Fan Resimleri

Image and video hosting by TinyPic

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Flashback: Lexpress Röportajı (Mayıs 2011)


Alacakaranlık filmlerinin genç yıldızı, İngiliz aktör Robert Pattinson'ın, David Cronenberg'in Cosmopolis filminde yer almasını beklerken kendisi karşımıza Water for Elephants'ın kahramanı olarak çıkıyor.
Eğer bir yer olsaydın... Eğer bir yer olsaydım, Londra'daki Güney Bank bölgesi olurdum. Hayward Gallery, National Theatre ve tüm diğer aktiviteler arasında asla sıkılmıyorum. Ayrıca binaların şekil verdiği nefes kesici silueti ve günün hangi saati olursa olsun devam eden hızlı yaşamı için New York da diyebilirim.
Bir karikatürist... Raplh Steadman, Hunter S. Thompson'dan komik Gonzo Highway metinlerinin çizeri. Nedeni; sade fakat huzursuz çizgilerin beni asla kayıtsız bırakmaması. Muhtemelen diğer nedeni ise neredeyse onun gibi çizebiliyor olmam!
Bir çocukluk yemeği... haşlanmış yumurta, tuz ve kızarmış ekmek ile birlikte. Bu beni kaçınılmaz şekilde Cumartesi günündeymiş ve annem benim için bunu hazırlıyormuş gibi hissettiriyor. O zamanları özlüyorum.
Bir hayvan... Filler. Zeki ve sakin hayvanlar. İnanılmaz bir beceriye sahipler, filmi çekerken Tai’den çok fazla şey öğrendim. Ayrıca zürafa da diyebilirim, filmde benden çok da fazla büyük olmayan bir bebek zürafayla oynama şansı yakaladım. Siyah dilleri çok ilginç.
Bir dönem... 1960'ların müziği ve giyim tarzının büyük bir hayranıyım. İngiltere'de ya da ABD'de farketmez, o döneme dair her şeyi seviyorum.
Bir albüm... Tek bir albüm seçmek çok zor. Size ilk 5'imi vereceğim: Oscar Peterson'ın 'Night Train', Bob Marley & The Wailers'ın 'One Love', Van Morrison'ın 'Moondance', The Beatles'ın 'Abbey Road' ve The Wu Tang Clan'ın 'Enter The Wu-Tang (36 Chambers)' albümleri. Her albüm benim için bambaşka bir şey ifade ediyor.
Bir sanatçı... Sirkteki top cambazı. Risk almak hoşuma gidiyor. Uçuyormuş gibi hissetmeye bayılıyorum. Ya da sakallı kadın da olabilir, fark etmez. En azından traş olmak zorunda kalmazdım!
Bir kitap... Martin Amis'in 'Money, Money' kitabı. İlk defa 15 yaşındayken okumuştum ve o zamandan sonra yüzlerce defa tekrar okudum. Bu kitap beni her zaman güldürmeyi başarıyor. Amis hem komik hem de yıpratıcı bir dünya yaratmayı başarıyor. Yanılsama kullanmadan yarattığı -ahlaksız kahraman- John Self'i oynamayı çok isterdim.
Temel bir giyim eşyası... hiç kuşkusuz iç çamaşırı, bu gerçekten ihtiyacınız olan tek şey. Ve de ayrıca güneş gözlükleri, çok sevdiğim bir aksesuar. Evde sürekli gözlük takıyorum.
Bir alıntı... "Hatalar keşfin kapılarını açar." - James Joyce. Buna benzer bir tane daha. "Bir adam yıkılabilir ama yenilmez." -Ernest Hemingway. Her iki söz de bana aslında en iyi tecrübelerimizi, en büyük hatalarımızdan edindiğimizi hatırlatıyor. Düzelme umudu herkese ertesi günü yaşama isteği veriyor, değil mi?
Lexpress.fr | RPLife

28 Haziran 'Cosmopolis' Çekimlerinden Bir Vidyo

Vidyo, çekilen sahnenin tamamını ve dolayısıyla da filme dair spoiler içeriyor, izlemek istemeyenleri uyaralım önceden :)



Source | RPLife

Robert Teen Choice Awards Adayları Arasında

Image and video hosting by TinyPic
Ödül töreni 7 Ağustos Pazar günü saat 8'de FOX kanalında yayınlanacak.
Daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

İşte Robert'ın ve filmlerinin Aday Olduğu Dallar;

En İyi Drama Filmi
Water For Elephants(Aşkın Büyüsü)

En İyi Drama Erkek Oyuncusu
Robert Pattinson

En İyi Fantastik Film
Tutulma

En İyi Fantastik Erkek Oyuncusu
Robert Pattinson

En İyi Öpüşme
Kristen Stewart ve Robert Pattinson- Tutulma

En Seksi Erkek
Robert Pattinson

Oy vermek için tıklayınız.

Robert Pattinson 'Cosmopolis'deki Rolü İçin Spor Salonunda Form Tutuyor

Hokey oyuncusu Michael Cammalleri Twitter'ın da geçen hafta Robert'la beraber spor salonunda çektirdikleri bir resmi paylaştı;



imagebam.com

@MCammalleri13 | Robstenation

Robert Pattinson'ın Korktuğu 10 Şey

Robert Pattinson’ın kariyeri gittikçe yükselse de Londra’lı oyuncu yeni filmlerini tanıtmak için sürekli röportajlar yapıyor. İşte Pattinson’ın en çok korktuğu 10 şey:

1.Karanlık: Bravo Magazine Rob’a en çok korktuğu şeyi sorduğunda şöyle cevaplıyor: “Karanlık! Işık olmadan uyuyamam. Karanlıkta araba sürmeyi de sevmem hatta taksiye binmeyi bile.”

2. Palyaçolar: Şöyle açıklıyor: “İlk defa sirke gittiğimde birileri ölmüştü. Palyaçolardan biri öldü. Arabası patladı. Gösteri arabası onun yanında patladı. Gerçekten. Herkes kaçtı. Korkutucuydu.”

3. Bıçaklanmak! : “Beynim henüz bu şöhreti tam olarak kabullenmedi, yani bu iyi bir şey. Onu bir yere koyamam ve tamamen aklımdan çıkarabilirim. Bıçaklanmak ya da başka bir şey olsun istemiyorum.”

4. Tiyatroda Rol Alma Korkusu: Elle Magazine konuşan Rob şöyle diyor : “Londrada bir oyunda rol almayı gerçekten çok istiyorum fakat oyunun N Sync konserine dönmesinden çok çekiniyorum. Yada insanlar Twilight gibi bir şey bekler diye çok korkuyorum.”

5. Şöhret: “Dünyada görünmez olabileceğim bir yer henüz bulamadım. Dünyanın en ücra köşelerinde bile benden onlarla fotoğraf çekilmemi yada onlara imza vermemi istiyorlar. Bunu kolay kolay kabullenebileceğimi sanmıyorum.”

6. Atlar: “Bir at beni tekmeledi. Bu korkunçtu.” Diye açıklıyor 24 yaşındaki oyuncu USA Today’e. "Sadece bir saniye sürdü ama at kesinlikle yetişkin bir aygırdı. Aslında attan korkmazdım. Neyse ki onları sürmek zorunda kalmadım. At sürmede pek iyi değilim.”

7. Bütün Bu Kan Emmelerinden HIV Kapma: “İnsanlar onları ısırmamı yada saçıma dokunmak istiyor. Birilerinin bana iğne batırarak bana HIV vermesini istemiyorum ya da bıçaklanmak ya da vurulmak istemiyorum.”

8. İlişki: “Basının yarattığı biri gibi asla yaşayamam: Ben o “yakışıklı oğlan” değilim. Her şey bir yana zaten bende kandınlar sadece ünlü olduğum için benimle birlikte olmak istediğine dair bir korku var.”

9. Ölüm Tehditleri: “Hayranlardan gelen mailleri okuyorum. Fakat bence onları sansürletmeliyim çünkü her zaman şöyle bir mail almayı bekliyorum: “Nerde yaşadığını biliyorum ve seni öldüreceğim.”

10. Ev Almak: “Son üç yıldır otelde kalmaya zorlanıyorum ve bu ürkütücü. Neredeyse Hollywood’dan bir ev alacaktım. Neyse ki evlerin ne kadar pahalı olduğunu fark ettim ayrıca gelecek yıl çalışıp çalışmayacağımdan bile emin değilim.”

IrishCentral | Twilight-Turkiye

Cospomopolis Setinden Resimler (28 Haziran)


Image and video hosting by TinyPic

HQ
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com