20 Kasım 2012 Salı

Empire Röportajı

Mackenzie'nin küfür kavanozuna en çok parayı onun atıp atmadığı sorusuna, cidden ortada bir kavanoz yoktu fakat Mackenzie 'sizin küfürlerinizi kaldıramıyorum' diyip cebini açıyordu diyor. Cosmopolis'le beraber Alacakaranlık hayranlarını Cronenberg'in dünyasına çektiği gibi Cronenberg hayranlarını da Şafak Vakti filmine çekme ihtimali olup olmadığı sorusuna son filmin biraz Cronenbergvari olduğunu ve savaş sahnelerinde yüksek aksiyon sayesinden erkek izleyicilerin de dikkatini çektiğini söylüyor.

Peter O'Toole ile bütünleşen Arabistanlı Lawrence karakterine Queen of the Desert filminde yeniden hayat vermek konusunda korkup korkmadığı sorusuna, henüz bu konu üzerine düşünmediğini ve biraz ürktüğünü söylüyor.

Ergenliğinden bu yana topladığı DVD koleksiyonundaki yönetmenlerle çalışmayı hedeflediğinden bahsediyor.

The Rover, David Michod, Carey Mulligan'la çekeceği Hold On To Me ve Rachel Weisz ve Viggo Mortensen'la birlikte bir başka Cronenberg filminde yer alacağı hakkında konuşuyor. Çalışmak istediği yönetmenlerden ikisinin Jacques Audiar ve Claire Denis olduğunu ve Fransız yönetmenleri sevdiğini fakat onların İngilizler'le çalışmadığını söylüyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder