28 Ocak 2013 Pazartesi

'Şafak Vakti - Bölüm 2'den Yeni Bir Edward&Bella Resmi


HQ
imagebam.com 

Jude Law 'Queen of the Desert' Projesinin Ertelendiğini Belirtiyor



Queen of the Desert projesinin çekilip çekilmeyeceği sorulduğunda Jude Law, daha önce Naomi Watts'ın söylediklerini onaylayarak, bir Werner Herzog projesi olan ve Getrude Bell'in biyografisini ele alacak filmin şimdilik bekletildiğini belirterek, yeniden çekilmesi ihtimalinde projede yer alamayabileceğini dile getiriyor: "Zannediyorum ki proje gerçekleşmeyecek. Yani artık bu projede yer alabileceğimi sanmıyorum," diyor. 

 The Playlist | RPLife

'Şafak Vakti - Bölüm 2' ABD Tanıtımlarından Telecine Röportajı

Pek çok sanatçı Alacakaranlık filmine özel şarkı yazdı. Senin şarkıların da o şekilde mi ortaya çıktı?

Hayır filme özel yapılmadı. Zaten şarkıların müziklerini ben yapmadım, sözlerini ise çok uzun zaman öncesinde yazmıştım. Fakat sözlerin bazı yerlerini filme uydurmak için değiştirim.




'Şafak Vakti - Bölüm 2' Partisinden Yeni/Eski Bir Fan Resmi


Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halısından 'Scoop with Raya' Röportajı

70. Altın Küre Ödülleri'ne aday olan filmler arasındaki favorileri sorulduğunda The Master'ı çok beğendiğini dile getiriyor.



25 Ocak 2013 Cuma

Adelaide'dan Yeni Robert Resimleri (25 Ocak)

Robert, 25 Ocak'ta The Killer, Vampire Weekend ve Red Hot Chili Peppers'ın sahne aldığı Big Day Out Adelaide müzik festivaline katıldı.Sahen arkasında John Day ve arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi.

John Day Robert hakkında: "Çok cool, sıcakkanlı ve esprili biri... Ona Adelaide'ın tadını çıkarıp çıkarmadığını sorduğumda çok kısa bir zaman önce geldiğini ve henüz pek çok yeri görmediğini söyledi."

Robert'ın yeni filmi The Rover, Günez Avustralya'nın Flinders Ranges dağı yakınlarında pek çok farklı mekanda çekilecek. Fakat aktör o yöreyi pek fazla bilmediğini itiraf ediyor: "Rob'a Flinders Ranges hakkında ne düşündüğünü sorduğumda oranın ne ya da neresi olduğunu bilmediğini belirtti, hatta bunun üzerine biraz gülüştük." 

Kaynak | @hugURob

 imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kaynak | @Alice_InTwiLand

Adelaide'dan Yeni Robert Resimleri (22 Ocak)


HQ
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Daniel Radcliffe ve Tom Hiddleston Robert'tan Söz Ediyor

 Daniel Radcliffe (Kaynak)

Sen sonradan sanat filmlerine geçiş yapan bir oyuncu değilsin. Fakat şu aralar kendini bir çekişme içerisinde gibi hissediyor musun? Robert Pattinson'ın muhteşem rollere seçilişini görüpte "O çocuk bir zamanlar Hogwarts'ta benim ardımda rol alırdı" diyor musun?

İnsanlara baktığımda kimin bu işin içinde doğru nedenlerden dolayı bulunduğunu, bir kariyer ve uzun bir oyunculuk hayatı istediğini görmekte zorlanmadığımı düşünüyorum. Ben ve Rob'ın ilgi çekmesinin nedeni bizi var eden şeylerin Potter ve Alacakaranlık olması, fakat söz konusu Jennifer Lawrence olduğunda onun olayı farklı çünkü o Hunger Games'ten önce Oscar'a aday olmuştu. Yani zihnen birbirimize gaz veriyoruz. Büyük seri filmler çekinilecek şeyler değiller tersine size heyecan verip farklı filmlerde oynamanıza olanak sağlıyorlar. Büyük seri filmlerden gelen biri olarak kariyer sahibi olmak ve diğer aktörlerin yanında size saygı duyulması her zaman hoşunuza gider.

Tom Hiddleston (Kaynak)

Total Film'in 'En Seksi Aktör' listesinde Robert Pattinson, Brad Pitt ve George Clooney'i sollayarak geride bırakmak nasıl bir duygu?

"Delice. Ve kesinlikle anlamlı gelmiyor. Gençken, kız kardeşim duvarında Legends Of The Fall filminden Brad Pitt'in posteri vardı. Ayrıca George Clooney'nin her zaman bu kulvarda en kıdemli kişi olduğunu düşünmüşümdür. Ve Robert Pattinson değil mi gittiği her yeri birbirine katıp milletin aklını başından alan? Sanırım şunu sormalıyım: Emin misiniz? Eğer eminseniz havalara uçarım. Hem de ÇOK. Teşekkürler hanımlar. Siz kusursuz zevkleri olan kadınlarsınız. Tanrım, bir erkeği nasıl mutlu edeceğinizi iyi biliyorsunuz."

ÇEVİRİ: elwiens
RPLife

22 Ocak 2013 Salı

Guy Pearce Robert Hakkında Konuşuyor: "O Zeki ve Duyarlı Bir Çocuk"


Guy Pearce, Sundance Film Festivali'nde yeni filmi 'Breathe In'in tanıtımları sırasında Robert hakkında şunları söyledi:

"Zeki ve duyarlı bir çocuk gibi görünüyor. Yani rol için kesinlikle doğru seçim."

Guy Pearce'e, büyük ihtimalle Robert iyi ve deneyimli oyuncularla çalışmanın harika olacağını düşünüyordur diyoruz.

"Bilmiyorum, umarım öyle düşünüyordur! Aslında herşey işbirliği yapmak ve birbirini anlamaktan geçiyor. Birinin ne kadar deneyimli ya da deneyimsiz olması önemli değil siz sadece ekipteki insanlarla anlaşmayı ve aynı filmde çalıştığınızı farkına varmayı umut edebilirsiniz."

ÇEVİRİ: elwiens