13 Mayıs 2013 Pazartesi

Maps to the Stars'a Dair Yeni Bilgiler

Orijinal boyutu için üzerine tıklayın.

Cannes Film Festivali için hazırlanan afişin ardından 'Maps to the Stars'a dair yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Filmin müziklerini Howard Shore'un yapacağı açıklandı. Henüz Robert'ın karakterine dair bir bilgi içermese de filmin resmi sinopsisi işte şöyle: 

Filmin Konusu

Kendinden nefret ettiren ama aynı zamanda bir o kadar komik ve etkileyici çocuk oyuncu Benjie üzerinden bu bomboş dünyanın çarpıklığına, bencil ünlülere ve onların yardakçılarına tanıklık ediyoruz. Fakat tüm o korkunç entrikaların meyvesi bir kadın, Benjie'nin psikopat ablası Agatha, hepsinin sonunu getirmeye hazırlanıyordur. Maps to the Stars, her ne kadar bu boş ve yozlaşmış dünyaya çarpıcı ve mizahi bir bakış açısıyla baksa da aslında özünde akıllardan çıkmayacak bir hayalet hikayesi.

İkinci bir sinopsis

Weiss ailesi soylu bir Hollywood ailesidir; baba Sanford, araştırmacı ve yaşam koçu, yazmış olduğu kişisel gelişim kitaplarıyla kendine kocaman bir servet yaratmıştır; anne Cristina ise kafayı sadece küçük bir star olan 13 yaşındaki Benjie'nin kariyerine takmıştır. Sanford'un müşterilerinden biri olan Havana, 60lı yıllarda annesini bir stara dönüştüren filmi yeniden çekme hayalleri kuran bir aktristir. Clarice artık hayatta değildir fakat hayaleti her gece Havana'ya görünmektedir... Bu korkunç gruba bir de 9 yaşındayken girdiği rehabilitasyon merkezinden yeni çıkan Benjie ve yakın zamanda yangın çıkarma merakı yüzünden atıldığı akıl hastanesinden ayrılan ablası Agatha da katılır.

Ekip

Yönetmen: David Cronenberg
Senaryo: Bruce Wagner
Yapımcı: Martin Katz, Saïd Ben Saïd
Uygulayıcı Yapımcı: Renee Tab
Müzik: Howard Shore

Oyuncular

Robert Pattinson
John Cusack
Julianne Moore
Mia Wasikowska
Sarah Gadon
Olivia Williams
Evan Bird

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder