26 Şubat 2012 Pazar

'Bel Ami' Türkiye'de 'Aşkım Benim' Adıyla Vizyona Girecek


'Bel Ami'nin Türkçe vizyon adı filmin dağıtımcısı Özen Film'in sitesinde 'Aşkım Benim' şeklinde yer alıyor.



Diyecek söz bulamıyorum. Water for Elephants'dan (Aşkın Büyüsü) sonra bir isim faciası daha. Bu isim filmin seyirci profilini ve potansiyelini olumsuz yönde etkileyecek. Keşke Özen Film gibi yıllardır bu sektörde yer alan bir şirket daha özenli olabilseydi. 

5 yorum:

  1. Malesef Ülkemizin gerçekleri.

    Emek hırsızlığına karşı olduğunuzu bildiğim için bir konuda bilgi vermek istedim.Daha önce https://www.facebook.com/RobertPattinsonTurkeyy sizin haberlerinizi sanki kendileri yapmış gibi verdiğini gördüğümüzde size bilgi vermeye çalıştıksak şuan bu haberide başka bir siteden almışlar.Hatta o sitenin verdiği başlıkla yayınlamışlar.Diğer robert sitesine üye olmadığım için uyaramadım ama siz kaynağınızdan face sayfasını kaldırıp sadece özen filmi bırakırsanız en azından yaptıkları emek hırsızlığı yayılmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haberim yoktu bundan. Robert ile ilgili Türk sitelerden ve sayfalardan haberdar olmadığım için bilgim yok. Bahsettiğiniz orijinal kaynağı verebilir misiniz?
      Gerekli düzenlemeyi yapacağım.

      Sil
  2. Haberi http://www.robertpattinson-tr.com/blog/?p=42152 burda gördüm.Üye olmadığım için onlardan önce yayınlayan fan sayfası varmı veya onlar nereden aldı bilemiyorum.Sadece aldığınız yeri gördüğümde haberin başlığını okuduğumda farkettim.Sonuçta bu zevk işi.Zorunluluğunuz olmamasına rağmen bizlere haberler yapıyorsunuz.Özellikle benim gibi ingilizcesi zayıf olanlar için ideal sayfalardansınız.İnsanların heveslerinin kaçmasını istemem.
    İlginiz için teşekkürler ederim.
    Zamanınızı bizlere haber yaparak geçirdiğiniz içinde teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımınız için teşekkürler, kaynak olarak verdiğiniz linki de ekledim.
      Evet dediğiniz gibi zevk alarak yürütüyoruz bu blogu, bazen aksaklıklar da oluyor fakat yine de mümkün olduğunca aktif olmaya çalışıyoruz. Robert'la ilgili yabancı kaynaklı bir sürü site varken Türkiye'de Facebook sayfaları dışında doğru düzgün bir site yok. Robert Pattinson Türkiye de kendi aldıkları bir kararla özel üyelik sistemine geçtikleri için onlara da sadece belli bir kesim ulaşabiliyor maalesef. Keşke hepimiz yabancı kaynaklı siteler ve bloglar gibi olabilsek, özellikle kaynak ve çeviriler konusunda gerekli özeni gösterebilsek o zaman çok daha iyi bir kitle oluşturabiliriz.
      Blogumuza verdiğiniz değer ve ilgi için ben teşekkür ederim, umarım bir nebze olsun Rob konusunda kaynak teşkil edebiliyoruzdur.

      Sil
  3. Bloglarınız çok güzel. Arada tabiki aksaklıklar olabilir.Okuyan kişileriz dersler,sınavlar oluyor ama ona rağmen çok düzgün ilerliyorsunuz.Her konudan haber veriyorsunuz.
    Yabancı sitelerde farkediyorum.Kaynaklarını hep veriyorlar malesef bizlerde başkalarından alınıp kendileri yapmış gibi veriyorlar.Bunun önünede geçilemiyor.Zevk için yapıldığını,yapanları küstürüp soğutmamayı öğrenebilsek herkes için daha sevindirici bir hal alacak.
    Blog için tekrar teşekkür ederim.Sayenizde daha düzgün haberler alabiliyoruz.

    YanıtlaSil