27 Mart 2015 Cuma

Robert'ın Yeni Projesi 'The Trap'ın Kadrosu Şekillenmeye Başladı

 

Robert'ın geçtiğimiz yıldan bu yana pek çok röportajında sözünü ettiği yeni Harmony Korine filmi The Trap'ın kadrosu şekillenmeye başladı.

Filmde rol alacağı geçen yıl kesinleşen Benicio Del Toro'nun yanı sıra önceki gün yayınlanan haberle Idris Elba'nın da ekibe katıldığı duyuruldu. Proje için hala görüşelen isimler arasında ise Robert'ın yanı sıra Al Pacino ve James Franco da yer alıyor.

Amerika haklarını Focus Features'in alması söz konusu olan projenin uluslararası hakları şimdiden Lionsgate'e satıldı bile. Filmin distribütör satışlarının Cannes Film Festivali'nde yapılması bekleniyor.

Harmony Korine tarafından kaleme alının Miami müzik sektörünün arka planında dönen intikam oyunlarını konu eden The Trap'ın hikayesi şöyle;
Kariyerinin zirvesinde olan Rico Grammy Ödülleri gecesinin keyfini çıkarırken diğer yandan Slim (Del Toro) 14 yılını geçirdiği hapishaneden tahliye olur.  İntikam yemini eden Slim, acı bir gerçekle karşılaşır; Rico şan, şöhret ve paranın yanı sıra Slim'in kız arkadaşıyla evlenmiş ve Slim'in oğlunu kendi çocuğu gibi büyütmektedir. 

Slim, liderliğini Max'in (Pattinson) yaptığı bir grup sörf çetesi ve Rico'nun kokain imparatorluğunun yöneticisiyle (Franco) işbirliği yapma planları kurar. 

Al Pacino'nun Slim'in şartlı tahliye memurunu canlandırması bekleniyor.


Haber: elwiens
Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder