6 Şubat 2013 Çarşamba

'The Rover'dan Yeni Prodüksiyon Bilgileri


comingsoon.net: Porchlight Films and Lava Bear Films, The Rover'ın yedi hafta sürecek olan ve Güney Avustralya'da yapılacak çekimlerinin 29 Ocak'ta başladığını duyurdu.

David Michôd tarafından yazılıp yönetilen The Rover'ın baş rollerini Guy Pearce ve Robert Pattinson paylaşıyor.

Pattinson'ın kardeşini oynayacak olan Scoot McNairy, Susan Prior (Animal Kingdom), Gillian Jones (Oscar And Lucinda) ve David Field (Chopper)'da ise ekibe yeni katılan isimler.

Film yapımcıları Porchlight Films'ten Liz Watts ve Lava Bear Films'ten David Linde çekimlere dair şunları söylüyor: "Güney Avustralya çöllerinde çalışmak çok zorlu olabiliyor, özellikle de Kuzey Yarımküre'nin kışından gelenler için. Fakat hem oyuncular hem ekip kendini hemen çekimlere verdi. O kadar şanslıyız ki inanılmaz oyunculara ve muhteşem yetenekli bir teknik ekibe sahibiz ve akıllara durgunluk verecek bir manzarada çekim yapıyoruz."

***

Variety: FilmNation projenin dünya hakları satışını Cannes'da gerçekleştirdi ve pek çok ülke hakları satıldı. Bunlar şu şekilde: Village Roadshow - Avustralya; eOne - İngiltere, Canada ve Benelux (Belçika, Hollanda ve Lüksemburg); Metropolitan - Fransa; Telepool - Almanya; Top Film - Rusya, Ukrayna, Belarus; Italia Film - Yunanistan, Türkiye ve Orta Doğu; Nordisk - İzlanda ve İskandinavya; ve Pony Canyon - Japan.

***Italia Films'in Türkiye haklarını satın aldığı bağımsız filmlerin dağıtımı ülkemizde Chantier Films tarafından yapılıyor. (Kaynak)

3 yorum:

  1. akillara durgunluk dedigi yer toz toprak colun ortasi birakin ya manzara gormemis bunlar. Rob sen gel Turkiye de film cek kuzum dunya hayran kalsin hem sana hem manzaraya hemde filme. ;-)

    YanıtlaSil