2 Haziran 2011 Perşembe

Jackson Rathbone, Michael Fassbender, Elle Fanning ve Rose Byrne'ın MTV Movie Awards'da 'En İyi Öpüşme' Dalında Favorileri Robert

Kristen Stewart Vs. Kendisi: Ünlü İsimler MTV Movie Awards'ın 'En İyi Öpüşmesi'ni Seçiyor


Kristen Stewart, "Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma"da hem Taylor Lautner hem de Robert Pattinsonla öpüştü ve görünüşe göre tüm bu - öhöm, öhöm - sıkı çalışma meyvesini verdi: her iki öpüşme de Pazar günü gerçekleşecek olan 2011 MTV Movie Awards'da En İyi Öpüşme dalında aday.

Ve biz de Stewart'ın birkaç ünlü ahbabına sorduk: Hangi öpüşme ödülü almalı?

"Vampire Diaries"in yıldızı Kat Graham seksi doğaüstü erkekler hakkında birkaç şey biliyor olacak ki "Tutulma"daki hangi öpüşmenin daha iyi olduğuna dair güçlü bir fikri var: "Taylor Lautner'ı seviyorum," diyor coşkuyla. "Bir hamburgerle öpüşse bile ben 'Bu şimdiye kadarki en iyi öpüşme!' derdim."

Olimpiyat sporcusu Johnny Weir da Team Jacob mensubu gibi görünüyor. "Taylor Lautner bu filmde, bilirsiniz çok seksiydi," diye haykırıyor, besbelli Lautner'ın filmlerdeki kaslarına gönderme yapıyor.

"X-Men: First Class"ın oyuncusu Rose Byrne ise konu öpüşmeye geldiğinde Team Edward'a yaklaşıyor ve hatta Pattinson'a fanlarının favori takma adıyla hitap ediyor: "Bence RPattz kazanacak."

"Alacakaranlık" filmlerinin yıldızlarından biri olan Dakota'nın kardeşi Elle Fanning, bu konuda Byrne'la hemfikir, gerekçe olarak da Stewart'ın Bellası'nın "Edwardla evli olması, bu yüzden bir nevi Edward'ı seçmek zorundasınız."

"X-Men"in yakışıklısı Michael Fassbender Edward veya Jacob'ı tanımıyor olabilir, ama aktörlerden birini seçiyor. "Ben sadece Robert diyeceğim," diyor.

Hilary Duff ikisini de kapsayan bir cevap veriyor. "Tüm bu zor sorulara devam edeceksin, değil mi?" diye takılıyor bize. "İlk filmde, Edwardla daha iyiydi ve sonra Jacobla daha iyi diye düşündüm," diyor. "Yeterince politik bir cevap mıydı?"

Stewart'ın "Tutulma" öpüşmeleri Ellen Page and Joseph Gordon-Levitt ("Inception"), Emma Watson ve Daniel Radcliffe ("Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1") ve Natalie Portman ve Mila Kunis ("Black Swan") ile yarışıyor. Jason Sudeikis'ın sunuculuğunu yaptığı 20. MTV Movie Awards ödül töreni ve bu Pazar California, Universal City'deki Gibson Amphitheatre'dan canlı yayınlanacak.

MTV | RobStenation

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder