2 Haziran 2011 Perşembe

Elizabeth Reaser 'Şafak Vakti' Düğün Sahnesi Çekimleri Hakkında Konuşuyor



"Düğün sahnesi tıpkı gerçek bir düğün gibiydi ve bu yüzden de stresliydi. Çok fazla planlama ve organizasyon gerektirdi. Tüm bunlar sanki gerçek bir düğün planlıyormuşçasına uğraşdığımız şeylerdi."

"Ve stres... Sahneyi çekerken üzerimize eksra bir stres eklendi, belki de bunun nedeni helikopterler ve ağaçlardan kamerayla atlayan insanlardı. Ama yine de kuşkusuz setteki güvenlik önlemlerinin en hat safhada olduğu birkaç gündü," diye devam ediyor ve film yayınlanmadan çekimlerden bir şeyler çekmek için sete gizlice yaklaşmaya çalışan paparazzilere gönderme yapıyor. "Çekimler birkaç günümüzü aldı ve bir süreden sonra artık o giydiğiniz korsenin içinde yer almak istemiyorsunuz."

"Ama sahne yine de çok büyüleyiciydi, vampirlerin ağlamaması gerekiyordu ve bu biz tüm vampirler için büyük bir sorundu," diyor Reaser. "Kristen'ı [filmdeki babası] Billy Burkele o yolda yürürken görmek. Demek istediğim, Billy Burke'ü görmek beni mahvetti. O anda bir ebeveyn olmanın nasıl bir şey olduğunu anladım, Kristen'ı görmek ve o sahici heyecanına tanık olmak, Robert'ın gerçekten çok çok heyecanlı olduğunu görmek ve ikisinin aileleriyle birlikte biraraya gelmeleri, bu hakikaten duygusal bir gündü."

MTV | RobStenation

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder