17 Haziran 2011 Cuma

Jeff Buckley Filminin Yardımcı Yapımcısı Yaptığı Açıklamada Robert'tan Söz Etti

Son günlerde ortaya çıkan Penn Badgley'in Jeff Buckley'i oynayacağı söylentilerine yapımcıdan açıklama geldi:

Ortalarda, uzun zamandır beklenen Jeff Buckley biyografisinde Penn Badgley'nin başrolü oynayacağına dair söylentiler dolaşıyor. Filmin yardımcı yapımcısı Orian Williams'a göre "Gossip Girl"ün yıldızını kapsayan bu söylentilerin Twilight'ın yıldızı Robert Pattinson'ın gizemli şarkı yazarı Buckley rolü için düşünülmesiyle ilgili yanlış haberlerden kaynaklı.

"Penn kesinlikle filme dahil edilmiş değil," diyor Williams yaptığım telefon görüşmesinde ve ekliyor, "ortaya bu tarz söylentilerin çıkması delice." Pattinson'ın filme dahil edilip edilmeyeceğini sorduğumuzda Williams İngiliz oyuncunun bir hayranı olmasına rağmen, Pattinson'la yalnızca filmin ön hazırlık aşamasında tanıştıklarını söylüyor. Ki Pattinson altı yıldır yapım aşamasında olan filmin oyuncu seçmeleriyle yakından ilgileniyormuş. Yapımcı Michelle Sy, kast yönetmeni Billy Hopkins ve uygulayıcı yapımcı Mary Guibert ve Buckley'nin annesi de dahil olmak üzere bütün ekip, Ekim'de başlayacak çekimler için hala proje için oyuncu aradığını söylüyor Williams.

Muhtemelen Hollywood'un örnyargılarına maruz kalmadan Buckley'i canlandıracak tanınmamış bir oyuncu bulacacağız diyor Willliams, aynı zamanda kendisi Joy Division'ın esas adamı Ian Curtis'in hayat hikayesinin anlatıldığı Control (2007) filmine seçilmesi için Sam Riley'e yardımcı olan kişi. Williams aynı standartlara uyarak dikkat çekmeyen Buckley'nin kuvvetli kişiliğini ve unutulmaz güçlü sesini ortaya çıkarabilecek birini bulabilecekelrini umuyor. Tüm yapımcılar bizim Jeff'i oynayacak mükkemmel kişiyi bulacağımız konusunda hemfikir diyor Williams son olarak.

LA Times | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder