7 Ocak 2014 Salı

'The Rover' '2014'ün En Çok Beklenen Filmleri' Listelerinde Yer Aldı


The Playlist'in "2014 Yılında En Çok Beklenen 100 Film' listesinde The Rover 11. sırada yer alıyor!
11. "The Rover"

Hikaye: Savaşın mahvettiği bir gelecekte ekonomik çöküşten kaçan, çalınan arabasının ve içindeki gizemli paketin peşine düşen bir adam kendini Avustralya çöllerinde yorgun argın dolanırken bulur.

Film Hakkında Bilmemiz Gerekenler: David Michod'ın adının duyulmasını sağlayan 'Animal Kingdom'dan sonra çektiği ilk film. Gerçeğe yakın bir Western hikayesi olarak tanımlanan filmin en dikkat çeken yanı Alacakaranlık'ın yıldızı Robert Pattinson'ın rol alması. Michod aynı zamanda Animal Kingdom'da beraber çalıştığı Guy Pearce'le tekrar bir araya geldi ve ekibe bir de Scoot McNairy'i de ekledi.

Neden Bu Kadar Bekleniyor: Animal Kingdom son yılların en heyecan verici yapımlarından biriydi. Film bize, Michael Mann'in ilk işlerinde tarzı ve Werner Herzog'un insan davranışlarına attığı bilimsel bakışı bütünleştirip ürkütücü ve akıllardan çıkmayan bir hikaye sunmuştu. Michod, bu filmde tarzı biraz bilim kurguya dökse de, 'Wake In Fright' ve 'Mad Max' karışımı, çölde geçen bir suç hikayesi anlatacağı kesin. İlgimizi en çok çeken şey ekonomik çöküşün nasıl sunulacağı ve Michod'ın yaratmak istediği modern dünyaya nasıl adapte edileceği.
Blackbook'un '2014'ün En Çok Beklenen 30 Filmi' listesinde The Rover da yer alıyor!
THE ROVER 

Yönetmen: David Michod, övgüyle anılan filmi Animal Kingdom'ın ardından yoluna nihayet devam etmeye karar verdi.

Hikaye: Avustralya'ın ücra yerlerinde arabasını çalan bir çetenin peşine düşen yalnız bir adamın hikayesi.

Oyuncular: Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy

İskeleti: Animal Kingdom son yılların en kendinden emin ve garantili filmlerinden biriydi ve bence bu film Michod'ın, günümüzün en iyi yazar/yönetmenlerinden biri olabileceğinin kanıtı. Ayrıca kült filmlerle (Memento, LA Confidential) yeteneğini konuşturan Guy Pearce ve 2012'de Cosmopolis'teki performansıyla sürpriz yapan Pattinson bu filmde bir araya geliyor.
Buzzfeed '2014'te Heyecanla Beklediğimiz Filmler' listesine The Rover'ı da dahil etti!
Buzzfeed: The Rover hakkında filmin 2014'te vizyona gireceği, Guy Pearce, Robert Pattinson gibi oyuncuları barındırdığı ve kısa film özeti dışında pek bir bilgi yok. Şimdilik tek bildiğimiz Pearce ve Pattinson'ın zorlu şartlar altında çalıntı bir arabanın peşinde iz sürdükleri. Umuyoruz ki yakında bir fragman yayınlanacak! Bütün bunların haricindeki şeyler de eklenince ortaya muazzam bir film çıkacak gibi görünüyor.
Çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder