13 Nisan 2011 Çarşamba

Beyazperde'den Water for Elephants Filminin Ön Gösterimine Katılma Şansı

Aşkın Büyüsü Filmi Ön Gösterimi!

Beyazperde.com, Tiglon ve AFM İstinye Park Sinemaları işbirliği ile düzenlenen Aşkın Büyüsü filminin ön gösterimine katılma şansı Beyazperde.com kullanıcılarını bekliyor!

Photobucket

Veterinerlik öğrencisi Jacob Jankowski, anne-babasının bir trafik kazasında öldüğü haberini almasıyla Cornell Üniversitesi'ndeki eğitimini bir kenara bırakıp bir sirk trenine katılır. Burada sirkin yıldızı Marlena ile tanışır ve ona aşık olur. İkiliyi sirkin asi ama bir o kadar da özel fili Rosie’ye olan sevgileri daha da yüceltir....

Çok satanlar listesinde bir numaraya yükselen kitap Water For Elephants’tan uyarlanan film, macera, mucize ve tehlike ile dolu bir dünyada geçen destansı bir yaşak aşkı tüm büyüsüyle beyazperdeye taşıyor. Başrollerini Robert Pattinson ve Reese Witherspoon'un paylaştığı filmde ikiliye ve Inglourious Basterds ile akıllara kazınan Oscarlı oyuncu Christoph Waltz eşlik ediyor.

15 Nisan 2011 Cuma günü gösterime girecek olan Aşkın Büyüsü filmini herkesten önce Beyazperde.com öngösteriminde izleyin! Aşağıdaki sorumuzu doğru cevabını, adı soyadı, beyazperde.com kullanıcı adı ile birlikte 14 Nisan Perşembe saat 10.00'a kadar editor@beyazperde.com adresine gönderen ilk 75 kişi filmin ön gösterimine çift kişilik katılım hakkı kazanacak!

Haberin devamına, soruya ve gösterim detaylarına buradan ulaşabilirsiniz: Beyazperde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder