1 Nisan 2011 Cuma

Robert Total Film'e Bel Ami Hakkında Konuştu

Robert, Bel Ami'nin hala montaj aşamasında olduğunu çünkü yapımcıların, Alacakaranlık'taki karakterine alışmış seyricinin Bel Ami'ye soğuk yaklaşacağından endişeli olduğunu söylüyor.

RPattz, Maupassant'ın 19. yüzyılda geçen aynı adlı klasik romanından uyarlanan filmde Bel Ami lakaplı sosyal sınıf atlama peşindeki, neredeyse Paris'teki tüm kadınlarla yatan çapkın bir gazeteciyi oynuyor.

Filmin başrol kadın oyuncuları Uma Thurman, Christina Ricci ve Kristin Scott Thomas'tı. Çekimler İngiltere ve Budapeşte'de yapıldı ve 2010'un baharında sona erdi, Noel'de vizyona girmesi planlanmıştı. Fakat şu anda resmi bir vizyon tarihi açıklanmış değil.

"Kitaba çok sadık kaldık ve Duroy sonunda herşeyi elde eden aşağılık herifin teki olduğu için filmi pazarlamasını yapmak zor - özellikle de bu kişiyi ben canlandırıyorsam. " diye anlatıyor Pattinson.

"Herkes herkesin 'Ah onun iyi biri olmasını istiyorum, tüm o kadınlara iyi davranmak zorunda.' diye düşüneceğinden endişeli."

Ama Bel Ami zaten iflah olmayan aşağılık adamın teki. "Biliyorum," diyerek gülüyor ve ekliyor Water for Elephants'ın yıldızı, "Ama bu çok eğlenceliydi!"

Total Film röportajının tamamı 14 Nisan'da yayınlanacak.

Bel Ami'den daha önce yayınlanan blogumuzda yer almayan resimler;

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

Kaynak
| Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder