15 Kasım 2013 Cuma

Robert 'The GO Campaign' Hayır Gecesine Katıldı


'The GO Campaign' Kamboçya'da küçük yaştaki kızların eğitimini hedefleyen bir hayır projesi.

Kampanya koordinatörü ve kampanya resmi Twitter hesabı yıllar önce Kamboçya'daki genç kızların eğitimine destek olmak için online açık arttırma da bir hayranın Alacakaranlık set ziyareti ve Robert'la tanışmak için 85.000 $ bağışlamasını vesile olan Robert'a teşekkürlerini iletti.

Society News LA'in makalesinden:

"Rob Pattinson'ın bizim için yaptıklarını ve yarattığı etkiyi asla unutamam," diyor Scott Fifer. "İki yıl önce Rob cömert bir şey yaparak Şafak Vakti - Bölüm 2'nin setine ziyaret ve onunla tanışma şansını online bir açık arttırmaya çıkardı. Biz de bunu Charity Buzz'da (charitybuzz.com) duyurduk ve Chicago'lu bir bayan 80.000 $'lık bağışı yaparak set ziyaretine hak kazandı."

Kampoçya'daki genç kızların eğitimdeki başarılarının anılışının ardından Fifer şunları ekledi: "Evet Rob, sana teşekkür etmezsem eminim Kamboçya'daki o 25 kız çocuğu bana darılacaktır. Bu insaniyetin için çok teşekkürler."

  ***


eonline'ın makalesinden:

(...)Gece devam ederken evsahiplerinden Scott Fifer yıllar önce online bir açık arttırmada ödül olarak katılan (şanslı bir hayırsever 85.000 $ karşılığında Alacakaranlık setine gitmiş ve kendisiyle tanışmıştı!) Pattinson'a teşekkür etti, seyirciler tarafından alkış yağmuruna tutulan Rob kızararak gülümsedi.

Ayrıca Rob açık arttırmada 5.600 $ vererek geri dönüşüm malzemelerinden üretilen bir çello satın aldı.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

***
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Videolar









Instragram resimleri: 1 | 2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder