29 Eylül 2014 Pazartesi

David Cronenberg Robert, 'Cosmopolis' ve 'Maps To The Stars' Hakkında Konuştu

 

'Maps To The Stars' ABD galasını New York Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Festivale katılan yönetmen David Cronenberg THR'ye verdiği röportajda filmden ve Robert'tan söz etti:  

Robert'ın Alacakaranlık geçmişi hakkında: "Bu durumu görmezden gelme konusunda zorlanmadım. Tabii ki ilk Alacakaranlık filmini izledim çünkü [Robert'ın] nasıl olduğu ve ekrandaki varlığının nasıl hissettirdiği gibi şeyleri bilmem gerekiyordu... fakat sette bir araya geldiğinizde sadece aynı film üzerinde çalışan iki insan oluyorsunuz. Daha önce çektiğiniz, kendi filmlerinizi bile unutuyorsunuz."

Cronenberg, Robert'ı sadece "harika bir aktör" olduğu için değil, aynı zamanda "Cosmopolis setinde çok iyi vakit geçirdikleri" için de bu [Maps To The Stars] filmde görmek istediğini belirtiyor. "Bana Cosmopolis'ten korktuğunu çünkü herhangi bir filmde başrol olmak ve bütün filmin ağırlığını omuzlarında taşımak istemediğini söyledi. Ve tabii ki o filmde neredeyse her karede yer alıyordu. Bana 'Birgün bir sürü iyi aktörü barındıran bir filmde rol almayı çok isterim ve bu da onlardan biri.' dedi."


Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır.
THR | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder