27 Mart 2011 Pazar

Vancouver'dan Yeni Bir Fan Resmi - 25 Mart

Photobucket

10 gün önce Robert ve Kristenla sinemada karşılaşan fanlar önceki akşam yine Robert ve Kristen'a denk gelmişler.

Fotoğrafı çeken fan Laura'nın yazdıkları: "Dün gece yemek yerken Robert Pattinson ve Kristen Stewartla yeniden karşılaştık. Kristenla konuşma şansımız olmadı ama Robertla biraz konuştuk ve bize karşı çok kibardı."

"Bir grup olarak gelmişlerdi... Restaurantın adını gerçekten söylemek istemiyorum çünkü özel hayatlarına saygı duyuyorum ama mekanın Squamish'te olduğunu söyleyebilirim. 4 saat kadar yanlarında bir masada oturduk ve onları rahatsız etmedik eminim insanların onları taciz etmelerinden çok rahatsızdırlar. Çıkarken Robert'la karşılaştık ve bir resim çekmemize izin verdi. İnanılmaz derecede kibardı ve samimiydi."

Kaynak


Aynı fan grubunun daha önce Robert ve Kristenla karşılaşmalarında çektikleri fotolar ve yazdıkları:

Photobucket

Photobucket Photobucket

"Bu gece filmden sonra Alacaranlık'tan Robert Pattinson ve Kristen Stewart'la fotoğraf çektik."

Fotoğraf çektiren fanın Twitter'ında yazdıkları: "İkisi tek başlarına filmi izliyordu. Evet Red Riding Hood'u izliyorlardı. Tek başlarınaydılar, Robert çok iyiydi. Kristen sadece tuhaftı, gerçekten fotoğraf çektirmek istemiyordu. Üzerinde birşey yoktu, bizi kucakladı ve merhaba dedi. Gülümsüyordu. Tuhaflığı kötü anlamda değildi, tuhaftı çünkü yağmurun altında arabalarının gelmesini bekliyorlardı. Kristen da Robert da çok iyiydi."

Bunun dışında Twitter'da birkaç fan daha Kristen ve Robert'ı gördüklerini ve Red Riding Hood'u beraber izlediklerini söylemiş.

KStewartFansTR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder