31 Mart 2011 Perşembe

Stephenie Meyer USA Today'e Robert'ın Edward'a Dönüşümü ve Şafak Vakti Hakkında Konuştu

Stephenie Meyer Robert'ın Edward'a nasıl dönüştüğü ve Şafak Vakti hakkında konuştu;

(...)Pattinson ve Lautner ile birlikte çalışma üzerine: "Rob Edward'dan çok Jacob gibi. Biraz kaçık, komik ve hayatı çok fazla ciddiye almayan biri. Ama Edward'a dönüşmesi gerektiğinde (parmaklarını şıklatıyor) bir anda Edward oluyor. Taylor beraber en çok vakit geçirdiğim kişi. Eğlenceli, mutlu bir Jacob gibi."
(...)

Meyer ilk Şafak Vakti filminin nasıl bitebileceğine dair şöyle diyor: "Film Bella'nın vampir olarak gözünü açtığı sahnede bitecek. Çekimler bu şekilde yapıldı. Başka bir şekilde de bitirebilirler ama sanırım genel fikir bu. İlk filmde o kısma kadar gelmek zorundasınız. Ki böylece vampir olmayı keşfetmek ve vampir olduktan sonraki ilk anların keyfini çıkarmak için istediğiniz kadar vakte sahip olabilirsiniz."

Kitapta dehşet verici ve ürkütücü bir şekilde anlatılan Bella ve Edward'ın kızı Renesmee'ın doğum sahnelerinin çekimleriyle ilgili şunları söylüyor: "Sahnenin sadece kaba bir versiyonunu izledim ve bazı eksik parçalar vardı, ama bunun çok da açık ve rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Tam olarak görmüyorsunuz ama neler olup bittiğinin biliyorsunuz. Bu sahne çok duygusal. Korkutucu da hissettirmiyor. Evet kan var, muhtemelen tüm seri boyunca görmüş olduğunuz kandan daha fazlası. Ama sahneler sürekli değişip duruyor, son versiyonunda tam olarak nasıl olduğunu göreceğiz."

Kaynak | Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder