27 Mart 2011 Pazar

USA Today Röportajı

Robert Pattinson 'Şafak Vakti' sahnelerini irdeliyor

Aslanlar ve kaplanlar ve ayılar! Bilgisayar ürünü değil hepsi gerçek ve Robert Pattinson'ın Reese Witherspoon'la başrolünü paylaştığı Water for Elephants filmindeki sirkin bir parçası (film 22 Nisan'da vizyonda). 1930lu yıllarda geçen filmin setinde bir sürü etçil hayvan dolaşırken Pattinson'ın en çok korktuğu hayvan hangisi inanamayacaksınız. Atlar!

Bir aslana et atmaktan daha mı korkutucu? "Bir at tarafından yere düşürülmem gerekiyordu ve bu çok korkunçtu," diyor Pattz USA Today'dan Andrea Mandell'a. "Bir-iki saniyelik bir sahneydi ama o kocaman bir aygırdı... Bir nevi atlardan korkuyorum diyebilirim. Sadece bir ata binmek zorunda olmadığım için memnunum. Özellikle at sürmekte hiç iyi değilim."

Vancouver'da devam eden Şafak Vakti çekimlerine kısa bir ara vermişken bizle birkaç Edward Cullen tarzı dedikodu da paylaştı. Ana hikayenin "çok çok garip" olduğunu söylüyor. "Bu film diğerlerinden çok farklı. Sette bazı anlar oluyor ki 'Bu film nasıl olacak da 13+ yaş sınırında olacak?' diye düşünüyorsun," diyor gülerek. "Bu tamamıyla çok saçma."

Alacakaranlık'ın dördüncü kitabını hala okumadınız mı? Öyleyse burdan sonrasına devam etmeyin.

Pattinson, kendisi ve Stewart'ın doğum sahnesini çektiklerini doğruluyor ve çekimlerin "çok komik" olduğunu söylüyor gülerek.

Ve açıklamaya koyuluyor: "Sürekli şu garip hamile kostümlerinden birini giymek zorunda, bu muhtemelen onun için çok daha siniri bozucudur," diyor. Ama bu Bella'da göreceğiniz tek değişiklik değil.

"Size çok fazla bilgi veremem ama birkaç şey söyleyebilirim, özellikle filmin sonuna doğru onu diğer filmlerdeki halinin çok zıttı bir şekilde görüyoruz," diyor. "Demek istediğim Bella artık farklı biri -ki bu da iyi birşey. Ve çok farklı da görünüyor. Aramızdaki en ikna edici vampir o gibi görünüyor."

Tam olarak ne demek istiyor? "Çoğumuz sanki Mars'dan gelmiş gibi görünüyoruz," diyor Pattinson. "O aramızdaki en ufak kişi sayılır ama vampir olmaya çok uyuyor."

Sıradaki: Şafak Vakti düğün sahnesi çekimleri Nisan ayında yapılacak. "Bu da zor bir sahne," diyor bize. Bella ve Edward'ın evlilik yolundaki ilk adımlarından bir kare elde etmeye çalışacak olan paparazzi ordusundan bahsetmemek olmaz. "Vancouver'da birilerinin ortaya çıkıp bir şeyler görmek istemeleri, çekmeleri gayet normal olarak karşılanıyor," diyor Rob. "Öyle hissediyorum ki düğün sahnesi paparazzilerin havadan düştüğü bir sahne olacak." Eh parayı vurmaktan bahsediyoruz.

USAToday | KStewDevotee

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder