19 Temmuz 2013 Cuma

Dior '1000 Lives' Kampanyasından Yeni Resimler + Makale


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Robert Pattinson bağımsız bir temsilci. Bir ikon.

Robert Pattinson şöhret ışıkları altında bir aktör. Baştan çıkarıcı ve karmaşık. Fiziksel çekiciliği malumunuz ama bu sadece onun bir kısmı. Yetenekli, bunu hemen hissedebiliyorsunuz. Mıktanıs gibi dikkatleri üzerine çeken fotojenik bir yanı var. Duru bakışları yakıcı bir etki bırakıyor. Sırrına erişmeye çalıştıkça gücü ortaya çıkıyor.


Robert Pattinson modern bir erkeği doğal bir şekilde canlandıraca bilecek yeteneğe sahip nevi şahsına münhasır bir aktör. Bugün kendisi kararlılığını hiç çaba göstermeden ve rol yapmadan ortaya koyuyor; entrikalarla baştan çıkarıcılık doğruluk isteğiyle birleşir, şiddetli ve güçlü.

Robert Pattinson bir ikon başlığı samimi bir tanım; O da isteklerine göre seçim yapma şansına erişti. Rol seçimlerinde iddialı tercihler yapmakta özgürdü. Tıpkı Dior'un yeni bir çağa girişi gibi o da yeni sanatsal mücadelelere girişti. Nasıl olurdu da bu ikisi bir araya gelmezdi?

Romain Gavras tarafından çekilen reklam filminde Robert Pattinson bütün önyargılara meydan okuyan bir adama dönüşüyor. Tıpkı öncüleri Marlon Brando, James Dean, Paul Newman, Monty Clift gibi o da bildiğimiz erkeksiliği ortaya çıkarıyor. Seksilik masumiyet ile bütünleşiyor ve bu da farkı yaratıyor, güce dönüşen bir hassasiyet gibi.

Açıkça görünüyor ki hızlı yaşayan, hırsla seven ve tek bir kurala göre hayatını şekillendiren kişilerin izinde; özgür olmak, hayatı olduğu gibi kabul etmek.

Bize kameranın aşık olduğu sıradışı kişilikleriyle dikkat çeken idolleri anımsatıyor. Özgürlüğündeki zarafetin sınırları yok.

1986: Londra'da doğdu
2001: Barnes Tiyatro Topluluğu'nda ilk kez sahneye çıktı.
2004: İlk kez Ring of the Nibelungs'da rol aldı
2005: Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde yer aldı.
2008: Alacakaranlık Efsanesi'nin ilk bölümüyle dünya çapında tanındı.
2010: Allen Coulter'ın Remember Me filminde yer aldı.
2011: Francis Lawrence'ın Water for Elephants filminde yer aldı.
2012: Alacakaranlık Efsanesi'nin son bölümü gösterime girdi.
2012: David Cronenberg'in Cosmopolis'inde yer aldı ve geçen yıl bu filmle Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi.

Çeviri: elwiens

1 yorum:

  1. Muhteşem fotoğraflar!
    Robert'ın Dior için doğru isim olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

    YanıtlaSil