12 Temmuz 2013 Cuma

Dior Kampanyasından Yeni Bir Resim + Makale



@Dior: "Yeni bir hikaye başlamak üzere.  Robert Pattinson - Dior Homme Parfümü. #DiorRob"

HQ
imagebam.com

Femme Actualle.Fr'de yayınlanan Virginie de Tarlé'nin Dior reklamı ile ilgili yazdığı makale: 

Dün Dior Homme'un yeni yüzü Robert Pattinson'ın rol aldığı reklam filmini izleme zevkini yaşadık. 

Maalesef sizlere gösterebileceğimiz bir videomuz yok çünkü Dior, Rob'un görüntülerini kıkançça koruyor.

Sabır, bu yeni reklam filmini sinema ve televizyonlarda seyredebilmek için 1 Eylül'e kadar beklemeniz gerekecek. Reklamlar 20, 30, 60 saniye ve 1,5 dakikalık videolar halinde yayınlanacak. Fakat internette yayınlanacak reklam filmi 1 dakika 40 saniye uzunluğunda olacak (1:40 dakikalık göz ziyafeti) ve Alacakaranlık hayranlarını fazlasıyla sevindirecek. Hatta hayran olmayanları bile.

Size söyleyebileceğimiz (evet, gösteremiyoruz) şey bu reklamda İngiliz oyuncuyu coşkulu, girişken, baştan çıkarıcı ve gizemli genç bir adam olarak göreceğiniz. Kısaca bu rol Pattinson'a mükkemel bir şekilde uyuyor ve çok klas duruyor. Şehirde koşuyor ve dans ediyor. Bir çok kısa film, video klip ve bazı markalar için reklam filmleri çekmiş yetenekli Romain Gavras tarafından çekilen bu reklam filminde Alacakaranlık'ın kahramanının, fazlasıyla eğlendiğini görebiliyorsunuz. 

Bilmeniz gereken şu; Dior Homme parfümü, odunumsu ve baharatlı erkek kokusunu kehribar ve Toscana zambaklarını, zarafet ve seksilikle harmanlıyor ve öyle görünüyor ki bu Rober Pattinson'ın sunumu için mükemmel bir tercih.

Son olarak 1 Eylül çabuk gelsin!

Fransızca'dan İngilizce'ye çeviren: @rainbowclimber_
Türkçe'ye çeviren: @elwiens
Dior Facebook | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder