21 Temmuz 2011 Perşembe

San Diego Comic Con 2011 - 1. Gün (21 Temmuz)

Robert Şafak Vakti filminin kadrosuyla birlikte panelde olacak.

9 am (Türkiye saatiyle akşam 7) - Panelden önce bir basın konferansı düzenleneceği söyleniyor.

11.15-12.15 pm (Türkiye saatiyle akşam 9.15-10.15 arası) - Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 — Summit Entertainment Alacakaranlık Efsanesi'nin merakla beklenen yeni bölümü için bir sneak peek yayınlayacak. Hikayenin final bölümleriyle ilgilenen fanların bunu görmesi gerekiyor. Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1'den daha önce hiç görmediğiniz görüntüler görecek ve yönetmen ve oyuncu kadrosunun katıldığı iki filmlik destansı finalin ilk parçası hakkında detaylar öğrenebileceğiniz bir soru-cevap oturumuna katılacaksınız. Hall H

Kırmızı Halıdan Resimler

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Basın Konferansı

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting

Canlı Yayınlar :



CANLI! Canlı yayın partnerlerimiz NowLive tarafından gerçekleştirilmekte. 'Örümcek Adam', 'Glee', 'Şafak Vakti', 'True Blood' oyuncularıyla konuşacağız. Yeni panelleri, sneak peekleri ve daha pek çok güzel olayı an be an aktaracağız. Ayrıca fotoğraf kabinimizden daha önce hiç görmediğiniz fotoğraflar yayınlayacağız!Bunu kaçırmak istemezsiniz! Bütün gün güncellemeler sürecek.

Diğer canlı yayınlar:


comiccon2011: "Az önce Şafak Vakti görüntülerinin bir parçasını izledim. Tek bir sahne değildi. Daha çok teaser fragmanın uzatılmış 4-5 dakikalık versiyonu gibiydi. Daha fazla bir şey söyleyemem. Ama izlediğinizde hayal kırıklığına uğramayacaksınız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder