27 Temmuz 2011 Çarşamba

Robert, Kristen ve Bill Condon Entertainment Weekly'e Comic-Con Deneyimlerinden Bahsediyor

Comic-Con’un H Salonu Perşembe günü düzenlenen Şafak Vakti paneline katılmak için gelen sadık fanlarla (bazıları Pazartesi gününden beri kuyrukte bekliyorlardı) dolup taşıyordu. Panelden birkaç saat sonraki görüşmemizde Kristen Stewart ve yönetmen Bill Condonla kahve içip rahatlamaya çalışan Robert Pattinson, “Bunun ne kadar büyük bir olay olduğunu sürekli unutuyoruz,” diyor.

Tanıtımın doruk noktası Bella ve Edward’ın Isle Esme’deki daha önce hiç yayınlanmamış balayı görüntüleri olduğu kesin. Bill Condon, “Bence oldukça iyi geçti,” diyor. “Fanların nerede “oh”, “ah” deyip tepki vereceklerini biliyordum ve tahminlerim doğru çıktı. İşte bu harikaydı.” Emin olun görüntüler boyunca pek çok “oh” ve “ah” çekildi (bunun için Stewart’ın üzerinde sadece beyaz bir havlu sarılı ve Pattinson’ın ayışığı altındaki okyanustaki üstsüz hallerine teşekkür etmeli). Yine de her iki oyuncu da bu seneki Comic-Con’un önceki yıllardaki Comic-Con panellerine oranla daha sakin ve yavaş geçtiğinde hemfikir.

Pattinson 2008’deki ilk Comic-Con’u için, “İlk kez katıldığımızda tek tek sahneye çıkarken bütün ışıkları yaktılar ve insanlar çılgına döndü. Hiç durmadan çığlık attılar ve o zaman film vizyona dahi girmemişti. Bu bir dönüm noktasıydı. İlk tanıtım olaylarından biriydi, bir de Entertainment Weekly için kapak çekimi yapmıştık o dönem ve bu kadardı. Sanki kitaptaki karakterler gerçekten sahneye çıkmış gibi davranmışlardı.” diyor.

Stewart da ona katılıyor. Bu çok sevilen kitapların film versiyonunun büyük ses getireceğine dair, “Bu ilk gerçek işaretti,” diyor ve ekliyor, bu ilk buluşma hakkında “Gerçekten korkmuştum.” Fakat bu yıl panele katılan fanlar için “Herkes çok iyiydi,” diyor. Her iki oyuncu ve Condon soru-cevap kısmında fanların onlara gösterdikleri saygılı ve düşünceli tavırlarından çok etkilendiklerini ve onlara filmden görüntüler gösterecekleri için çok heyecanlandıklarını belirtiyorlar. Condon klibin uzunluğu için, “Oturup bunun üzerine konuştuk. ’Hadi ama onlara ufak bir şey göstermeyelim. Gerçekten dişe dokunur bir şey gösterelim,’ dedim,” diyor.

KStewartFansTR | EntertainmentWeekly

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder