12 Nisan 2012 Perşembe

Robert The Sunday Times'ın "Genç Zenginler" Listesinde 2. Sırada Yer Alıyor

Adele İngiltere'nin en zengin şarkıcısı

İngiltere'nin en zengin genç şarkıcıları listesinin başını, 20 milyon Sterlinlik (yaklaşık 58 milyon TL) servetiyle Adele çekti.


İngitere’deki 30 yaş ve altı en zengin oyuncular listesinin başında da 54 milyon Sterlinlik (yaklaşık 156 milyon TL) mal varlığıyla Harry Potter filmlerinin yıldızı Daniel Radcliffe yer aldı. Radcliffe, geçen yıldan bu yana servetini 6 milyon Sterlin artırdı.

Şarkıcılar listesinde Adele'yi 12 milyon Sterlinle Cheryl Cole, aynı servetle Katie Melua ve Leona Lewis izledi.

Listede daha sonra sırasıyla Joss Stone (10 milyon Sterlin), 8 milyon sterlinlik servetleriyle Charlotte Church, Craig David, Paolo Nutini yer aldı. Florence Welch 7 milyon, Lily Allen, Natasha Bedingfield ve Duffy 6 milyon sterlinlik mal varlıklarıyla listeye girdi.

Oyuncular listesinde de Radcliffe'i 40 milyon Sterlinle Robert Pattinson, 30 milyonla Keira Knightley, 28 milyonla Kiera Chaplin, 26 milyonla Emma Watson, 25 milyonla Rupert Grint izlerken, Lily Cole 8 milyon, Sarah Harding, Rosie Huntington-Whiteley ve Kimberley Walsh 5'er milyon sterlinle en zenginler listesinde yer aldı.

İngiltere'de yayımlanan Sunday Times'ın en zengin gençleri sıraladığı listenin tamamının gazetenin 29 Nisan'da çıkacak sayısında yayımlanacağı kaydedildi.

NTV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder