25 Ocak 2013 Cuma

Daniel Radcliffe ve Tom Hiddleston Robert'tan Söz Ediyor

 Daniel Radcliffe (Kaynak)

Sen sonradan sanat filmlerine geçiş yapan bir oyuncu değilsin. Fakat şu aralar kendini bir çekişme içerisinde gibi hissediyor musun? Robert Pattinson'ın muhteşem rollere seçilişini görüpte "O çocuk bir zamanlar Hogwarts'ta benim ardımda rol alırdı" diyor musun?

İnsanlara baktığımda kimin bu işin içinde doğru nedenlerden dolayı bulunduğunu, bir kariyer ve uzun bir oyunculuk hayatı istediğini görmekte zorlanmadığımı düşünüyorum. Ben ve Rob'ın ilgi çekmesinin nedeni bizi var eden şeylerin Potter ve Alacakaranlık olması, fakat söz konusu Jennifer Lawrence olduğunda onun olayı farklı çünkü o Hunger Games'ten önce Oscar'a aday olmuştu. Yani zihnen birbirimize gaz veriyoruz. Büyük seri filmler çekinilecek şeyler değiller tersine size heyecan verip farklı filmlerde oynamanıza olanak sağlıyorlar. Büyük seri filmlerden gelen biri olarak kariyer sahibi olmak ve diğer aktörlerin yanında size saygı duyulması her zaman hoşunuza gider.

Tom Hiddleston (Kaynak)

Total Film'in 'En Seksi Aktör' listesinde Robert Pattinson, Brad Pitt ve George Clooney'i sollayarak geride bırakmak nasıl bir duygu?

"Delice. Ve kesinlikle anlamlı gelmiyor. Gençken, kız kardeşim duvarında Legends Of The Fall filminden Brad Pitt'in posteri vardı. Ayrıca George Clooney'nin her zaman bu kulvarda en kıdemli kişi olduğunu düşünmüşümdür. Ve Robert Pattinson değil mi gittiği her yeri birbirine katıp milletin aklını başından alan? Sanırım şunu sormalıyım: Emin misiniz? Eğer eminseniz havalara uçarım. Hem de ÇOK. Teşekkürler hanımlar. Siz kusursuz zevkleri olan kadınlarsınız. Tanrım, bir erkeği nasıl mutlu edeceğinizi iyi biliyorsunuz."

ÇEVİRİ: elwiens
RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder