7 Ocak 2013 Pazartesi

'Şafak Vakti - Bölüm 1'in Uzatılmış DVD'si Satışa Çıkıyor


-

Güncelleme: Filmin uzatılmış versiyonunun Blu-ray ve DVD'si ABD'de 2 Mart'ta satışa çıkacak. Bill Condon tarafından seçilen uzatılmış sahneler toplamda 8 dakika olacak. 

Bill Condon: "Alacakaranlık tutkunlarının da bildiği gibi Şafak Vakti'nde filme aktarılacak çok fazla önemli an vardı. Düğün, balayı, doğum ve bu olaylar arasındaki diğer sahneleri göz önünde bulundurduğumuzda doğal olarak filmde yer almayan sahneler oldu. Fakat Twihardlar'ın pek çoğu için kitapta favorileri olan bu çıkarılmış sahneleri görmelerini çok istedim."

Filmin orjinal versiyonunu, yeni uzatılmış versiyonunu ve Bill Condon'ın sesli film yorumunu içeren Blu-ray (ve DVD'lerin fiyatları 29.99 $ ve 22.98 $ olacak.

Uzatılmış versiyonun tanıtımı için yayınlanan fragman
(video otomatik olarak açılmaktadır)




Fransa DVD'si ile ilgili bilgiler:


Daha önce verilen bilgilerde 'Şafak Vakti - Bölüm 2'nin DVD'sinde Bölüm 1'in 7 dakika uzatılmış versiyonunun yer alacağı belirtilmişti.

Fakat şimdi Amazon Fransa 'Şafak Vakti - Bölüm 1'in uzatılmış versiyonunun 8 Şubat'ta ayrı bir DVD olarak satışa çıkacağını belirtti. Yalnız bu DVD sınırlı sayıda ve sadece Fransa'da satışa çıkıyor. Yakında ABD'de de çıkmasını umuyoruz. 

DVD 'Şafak Vakti - Bölüm 1'den 7 yeni sahne içeriyor:

- Volturi açılış sahnesinin yeni versiyonu.
- Edward'ın flashback sahnelerinin uzatılmış versiyonu
- Balayından yeni sahneler
- Culleların evinden 2 yeni sahne.
- Edward/Jacob ve kurtlar arasındaki kavga sahnesinin uzatılmış versiyonu.
- Jacob'ın kırılan kabini iyileştirdiği sahneler.


Bu yeni versiyon DVD aynı zamanda yeni bir açılış jeneriğini de içeriyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder