17 Ocak 2013 Perşembe

'The Rover'ın Çekim Tarihine Dair Yeni Bilgiler


AdelaideCrew.com'un yaptığı bir açıklamada The Rover'ın set tasarımı ekibinin setin kurulumunun Şubat ve Mart'ta tamamlanacağını belirtti.

The Rover'ın çekimleri Şubat ve Mart aylarında Flinders Ranges civarlarında yapılacak. Set ekibinin set kurulum çalışmalarına başladığı son birkaç günde çöldeki hava sıcaklığının 47ºC'yi bulduğu belirtiliyor.

Ve ayrıca The Rover'ın teknik ekibinde yer alan, geçtiğimiz yıl Snowtown ile AACTA ödülü sahibi olan Des Kenneally'nin (sesçi) 28 Ocak'ta Avustralya'da bulunması bekleniyor.


***

 
@sirenstew The Rover filminin çekimleri Güney Avustralya'da 24 Ocak'ta başlıyor. Çekimlerin 7 haftalık bölümü çölde (diğer dış mekanlarda), 2 haftalık bölümü ise Adelaide stüdyolarında yapılacak. 

***


The Rover
Güncelleme:  11/01/2013
Durum:  Ön Yapım

The Rover, yakın gelecekte bir tarihte, Avustralya'nın tehlikeli çöllerinde geçiyor. Eric (Guy Pearce)  her şeyi terk edip gitmiş, insancıl dış görünümünü ardında bırakmıştır. Geriye kalan tek varlığı tehlikeli bir hırsız grubu tarafından çalınan arabasıdır. Eric grubun peşine takılıp izlerini sürmeye kalkışır ama bu durum aynı zamanda onu hırsız grubunun son işlerinde büyük bir kaosla beraber geride bıraktıkları saf, avanak üyesi Reynolds'la (Robert Pattinson) işbirliği yapmaya zorlar.

Yönetmen: David Michod 
Yapımcı: David Linde, Liz Watts, David Michod 
Uygulayıcı Yapımcı: Libby Sharpe 
Yazar: David Michod 
Oyuncular: Robert Pattinson, Guy Pearce 
Yer: Güney Avustralya
Yapım Şirketi: Lava Bear Films, Porchlight Films 
Distribütör: Avustralya- Village Roadshow 
Uluslararası Satış : FilmNation 
Çekimlerin Başlangıcı: 24 Ocak 2013 
Çekimlerin Bitişi: Mart sonu 2013 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder