2 Mart 2013 Cumartesi

Gavin Doyle, Myanna Buring, Guri Weinberg ve Erik Odom, Robert ve Kristen Hakkında Konuşuyor

Gavin Doyle

Gavin Doyle, geçtimiz sonbaharda New York'taki restorantının açılışı esnasında düzenlenen 26. doğum gününe Robert, Kristen ve Sienna Miller'ın da katıldığını belirtiyor ve şunları söylüyor: "Verdiğim yemeğin organisyonunu Rob ve Kristen yaptı ve yaklaşık 40 kişiyi davet etti. Samimi olduğumuz kişiler dışında çoğunluğu Beatrice'in düzenli müşterileriydi." 

Kaynak

Myanna Buring
Myanna Buring

"Kristen ve Rob çok cool insanlar ve başlarındaki şöhret sıkıntısıyla inanılmaz bir şekilde başa çıkabiliyorlar diye düşünüyorum."

"İnsanlar bu ilginin ne kadar korkutucu olduğunun farkında değiller. Film dışında şöhret ışıkları altında olmak onlara yardımcı mı olur yoksa bazı şeylerden alı mı koyuyor bilemiyorum, bu çok kişisel bir tercih o yüzden bu işin doğrusu ya da yanlış olmaz sanırım."

"O ikisinin en sevdiğim huyu kimsenin özel hayatı hakkında yorum yapmamaları. İşte bu yüzden birlikte çalıştıkları insanlar da onların özel hayatları hakkında yorum yapmıyorlar."

Rob ve Kristen'ın çekimler sırasında set dışında hayranları tarafından bekleniyor olmalarının sette bir sorun yaratıp yaratmadığı hakkında:

"Bu konunun bir sorun yarattığını hatırlamıyorum... hiç böyle bir sorun yaşanmadı çünkü ekip dışında kimse sete giremiyordu. Sete girebilmek için özel izninizin olması lazımdı."


Erik Odom
Erik Odom ve Guri Weinberg

Guri Weinberg de ikilinin egoist kişiler olmadığı konusuna katılıyor.

"Böylesine büyük bir filme ve onun yıldız oyuncuları arasına dahil olduğunuzda nasıl karşılanacağınızı merak edersiniz... ya da size nasıl davranacaklarını. Sadece başroldeki üç oyuncu için bunları söylemek haksızlık olur çünkü bütün ekip çok samimiydi. Sürekli diğerlerinin settekiler hakkında ne kadar kibar olduğundan bahsettiğini duyarsınız fakat bu filmdeki herkes gerçekten öyleydi. Hepsi harika insanlar. Bu kadar genç yaşta elde ettikleri bu büyük başarıya rağmen havalı değiller. Onlarla tanışmak ve çalışmak büyük bir onurdu."

Kendini umutsuz bir romantik olarak adlandıran Erik Odom ise Alacakaranlık'taki o sonsuz aşkın arkasındaki çekimin Stewart ve Pattinson arasındaki kimyaya bağlı olduğuna inanıyor.

"Yapımcılar Rob ve Kristen'ı seçerken çok doğru bir adım atmışlar. Karakterlerin ikonik durumuyla Kristen ve Robert'ın kendi çaplarındaki ikonik durumu birbirini tamamlıyor. Ve bu ikisi bir araya geldiğinde de ortaya herkesin hayal ettiğinden daha büyük bir şey çıkıyor."
 
Guri Weinberg
Guri Weinberg

Hiç şüphesiz hayranlar ekranda Edward ve Bella'nın arasındaki aşka doyamıyorlar. Peki ya ekran dışındaki durumları nasıl?

"Bu sanki film olmayan bir film gibi değil mi?" diyor gülerek. "Biliyorsunuz ben insanların ilişkileri hakkında yorum yapmamayı tercih ederim. Onlar muhteşem insanlar o yüzden onlar için her şeyin en iyisini diliyorum."

Çeviri: elwiens 
RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder