5 Mart 2013 Salı

Alacakaranlık Efsanesi: Koleksiyon Özel DVD Seti Türkiye'de Satışa Çıktı


The Twilight Saga: The Complete Collection - Alacakaranlık Efsanesi: Koleksiyon

Disk Sayısı: 5

Dil Seçenekleri

İngilizce(Orijinal)
Türkçe(Dublaj)
Türkçe(Altyazı)

Alacakaranlık 

Bella Swan (Kristen Stewart) Washington, Forksda küçük bir kasabaya babasının yanına taşındığında hayattan beklediği çok da fazla şey yoktur ta ki yakışıklı ve gizemli Edward Cullenla (Robert Pattinson) tanışıncaya kadar. Ancak Edwardın karanlık bir sırrı vardır: O bir vampirdir. Zamanla hayatları ve dünyaları çarpışacak, Edward bir yandan içindeki kan dökme arzusuna karşı gelmeye çalışacak bir yandan da Bellayı diğer vampirlere av olmaktan kurtarmaya çalışacaktır. Stephenie Meyerın satış rekorları kıran kitabından uyarlanan imkansız aşkı anlatan klasik hikayesi Alacakaranlık şimdiden adını unutulmayacaklar listesinde bir numaraya yazdırdı.

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay 

Stephenie Meyerın fenomen haline gelen Alacakaranlık Efsanesi serisinin ikinci kitabından uyarlanan "Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay"da, ölümlülerle vampirler arasındaki romans yeni bir kademeye taşınıyor ve Bella Swan (Kristen Stewart) vampir Edward Cullen (Robert Pattinson)ın aşkına karşılık verebilmek için kaderle yüzleşiyor. Bir parçası haline geldiği doğaüstü dünyanın derinliklerine indikçe, kendisini daha da tehlikleye sokacak tarihi bir takım sırları öğrenmeye başlıyor.

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma

Herşey... Bir Seçimle Başladı.

Stephenie Meyerın fenomen haline gelen başarılı kitap serisinden uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi: Tutulmada Bella Swan (Kristen Stewart), Seattleın gizemli ölümlerle çalkalanması ve kinci bir vampirin intikam almaya devam etmesiyle kendisini yine tehlikenin tam ortasında bulur. Tüm bunların ortasında bir de Edward Cullen (Robert Pattinson)a olan aşkıyla arkadaşı Jacob Black (Taylor Lautner) arasında bir seçim yapmak durumundadır - vampirler ve kurtadamlar arasında yüzyıllardır süregelen savaşın fitilini her an ateşleme pahasına!

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 

Sonsuzluk Sadece Bir Başlangıç

Alacakaranlık Efsanesinin sabırsızlıkla beklenen dördüncü bölümünde, evlilik, balayı ve bebeğin doğumu, Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) ve tüm sevdikleri için beklenmedik, sürpriz gelişmeleri beraberinde getirmekle kalmayıp kurtadam Jacob Black (Taylor Lautner) için de pek çok şeyin daha karmaşık hale gelip sonsuza dek değişmesine sebep olacaktır.

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 

Sonsuza Kadar Yaşayacak Destansı Final!

Alacakaranlık Efsanesi fenomeninin bu son bölümünde, Bella ve Edwardın çocuklarının doğumu sadece Bella ve en sevdiği dostu Jacob arasında fikir ayrığılına sebep olmakla kalmaz Cullen ve Volturiler arasında da ezeli bir savaş başlatır.

D&R

***Ayrıca tekrar hatırlatalım Alacakaranlık: Şafak Vakti Bölüm 1 Uzatılmış Versiyonu (Twilight: Breaking Dawn Part 1 Extended Edition) ve Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 (Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) DVDleri de satışa çıkmış durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder