6 Eylül 2011 Salı

Unbound Captives (Özgürlük Mahkumları)

Senaryosunu ve yönetmenliğini Madeleine Stowe'un üstlendiği filmde, Rachel Weisz 1859'da Comanche savaşında kocası öldürülen ve iki çocuğu (Robert Pattinson ve Nicola Pelz) kaçırılan bir kadını canlandırıyor. Genç kadını, bir sınır sakini olan Hugh Jackman kurtarmıştır. Phineas (Robert Pattinson) henüz bir çocuk iken kaçırılıp, bir Comanche kabilesinde büyütülmüştür.

Phineas (17 yaşındaki hali ile) uzun saçlı ve delik kulakları olan, büyük ihtimal ile 19 Yüzyıl Comanche tarzında bir genç olarak tanımlanmıştır.Hemen hemen bütün özellikleri yaşadığı kabileye benzemektedir. Eğersiz ata çok güzel bir şekilde binmektedir. Phineas oldukça vahşi bir karakter Bir savaşçı olarak büyütülmüş sessiz ve soğuk olabilir, ama aynı zamanda öfkeden çılgına dönebilen bir yapıya sahip.Karakterin Comanche dilindeki adı Tsomo olup, silahtaki arpacık” anlamına gelmektedir.


Söylenenlere göre filmin üzerine hala çalışılıyor, merak edenlerin olacağını düşündüğümüzden şimdilik sadece konusunu ve Robert'ın canlandıracağı karekter hakkında bilgileri ekledik. Zamanla film hakkında yeni bilgiler geldikçe güncellemeye devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder