18 Ağustos 2013 Pazar

Werner Herzog 'Queen of the Desert'in Neden Bir Türlü Çekilemediğinden Bahsetti


İsviçre'de Locarno Film Festivali'ne katılan ve filmi 'On Death Row' tanıtan Werner Herzog, verdiği röportajlarda 'Queen of the Desert' hakkında da konuştu.

Washington Post: Into the Abyss filminin yönetmeni Herzog, Death Row serisine 'On Death Row' filmiyle devam ediyor ve hala, Naomi Watts ve Robert Pattinson gibi isimlere yer verdiği Orta Doğu'da çığır açan Getrude Bell'in hikayesini konu eden 'Queen of the Desert'i çekmeyi planlıyor. Bize oyuncuları aynı zamanda bir araya getirmenin projeyi güç bir duruma soktuğundan bahsetti.

Indiewire: Herzog şu aralar Naomi Watts ve Robert Pattinson'lı 'Queen of the Desert'inin ön yapım aşamalarıyla ilgileniyor. "Bu projede yer almasını gerçekten istediğim oyuncular var ama öyle görünüyor ki hepsini aynı anda bu filmde buluşturmak zamanlama açısında problem oluyor," diyerek filmin gecikmesine açıklama getiriyor ve filmin bu yaz çekilmesi gerektiğine de ekliyor.

"Önemli olan bir şey var ki o da şu anda ön yapım aşamasında olan her iki projem de kadın anlatıcılardan oluşuyor. Bu tarz bir şeyi daha önce çok fazla denemediğim söylenemez. İnsanlar bana sürekli soruyorlardı: 'Neden hep erkekler?' Bu doğru değil tabii. Daha önce 4-5 tane kadın anlatıya sahip filmler yaptım. Fakat yine de bu benim için yep yeni bir alan."

Çeviri: elwiens
RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder