1 Eylül 2012 Cumartesi

Günün Resmi #71

 
 
"Sessizlik fikri hoşuma gitti belki de ben giderken sadece mırıldanabilirler."
Seyirciden mırıltılar yükseliyor.
"Artık her seferinde isteyeceğim bunu. "

15 yorum:

  1. robu tom ve tomun nişanlısıyla londrada gördüklerine dair tweet atan 2 kişi olmuş.bu konu hakkında bir bilginiz var mı?fotoğraf yok ama.diğer dedikodular gibi buda gündem yaratmak için söylenmiş bi yalan olabilir mi?bilgi verirseniz çok sevinirim:)sizleri seviyoruz:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter'da bu tarz dedikodular sıkça yapılıyor bildiğiniz üzere. Rob'u sürekli bir yerlede gördüğünü iddia eden insanların hepsine inanmak saçma bir yaklaşım olur. Olayın kanıtı yoksa ben inanmam. Yani sizde inanmayın o tweetlere derim.

      Ve çok teşekkür ediyorum blogumuz adına :)

      Sil
  2. bilgi için teşekkürler:) bu arada türkiyenin en büyük rob sayfası şöyle bir haber paylaştı doğru mu acaba?'Kalbine gömdüğün ama sen neredeysen peşini bırakmayan şeyler vardır.İşte bu da onlardan birisi.Bunu yapmaman gerektiğini bilirsin ama ona bağımlısındır,ondan vazgeçemezsin'.bunu rob kristen için söylemiş die paylaşmışlar haberi.bide rob dışarda görünmüş diolar.2 tane resim var ama eski resimlerdende olabilir.bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Öyle birşey daha önce duymadım, görmedim. Ki kendisinin her yeni çıkan röportajını okuyoruz. Bazen kaynağı olan, yayınlanmış röportajların bile sonradan uydurma olduğuna daha önce birkaç kez şahit olduk. Yine bu tarz bir olay olabilir ya da bu sözler o bahsettiğiniz sayfanın güvenilmez kaynaklarından geliyordur, bilemeyiz.

      Resimlere gelecek olursak, son günlerde kaynak olarak kullandığımız blogların/sitelerin hiçbirinde böyle bir şey görmedim. Ama tam olarak neden bahsettiğinizden emin olmak için resimleri görmek isterim. Link gönderebilir misiniz?

      Sil
  3. Şu en büyük Rob sayfası eğer http://www.facebook.com/RobertPattinsonTurkeyy burası ise zaten sık sık kafalarına haber veriyorlar.O kadar takipçileri var ve ne yazıkki yayınladıkları her habere inanıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyleler :/ Tüm çevirilerimizi kaynaksız almalarına rağmen neyin doğru, neyin yanlış, neyin uydurma olduğunu bilmiyorlar. Ekledikleri röportaj vs.leri okuduklarını da düşünmüyorum zaten.

      Sil
  4. İki blogunuzdan da haberleri kaynak göstermeden alıyorlar.Diğer sayfalardan da öyle.Haberinizin olduğunu düşündüğümüz için konuyu açarak canınızı sıkmamak adına görmezlikten geldiğimiz oluyor.Bazen o sayfayı uyarıyoruz ama malesef yorumu siliyorlar.Ama en çok takip edenlere üzülüyorum.Rob'ın ağızından çıkmayanlar çıkmış gibi veriyorlar ve okuyanlar bunları ciddiye alıyor.Sonra kafalarında çok başka bir insan hayali kuruyorlar.Neyseki sizin gibi bloglar varda azıcık aratanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenebiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet farkındayız durumun. Uyarılarımızı pek ciddiye aldıklarını söyleyemem, ki biz de kendilerini ciddiye almıyoruz.

      İnsanlar kendilerini birazcık yorup doğru ve güvenilir kaynağa ulaşabilirler ama hiç öyle bir niyetleri yok gibi. Önlerine gelen hazırdaki şeylere inanmayı seçiyorlar. Biz de kendimizce doğru olanı (magazinden ve rahatsız edici konulardan uzak durarak) yapmaya devam edip diğerlerini pek umursamamayı seçiyoruz.

      Sil
    2. Bu tutumunuzdan dolayı teşekkür ederiz.

      Sil
  5. bütün bilgiler için gerçekten sizlere yürekten teşekkür ederim.:)olaylarla ilgili saçma sapan şeyler söylüolar.her çıkan habere inanıorlar.bazı cümleleri rob söylemiş gibi yazıorlar.bunların aralarında bir tek siz doğruyu söyleyip paylaşıorsunuz.emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz :) Size tavsiyem kaynaksız haber yapan siteleri takip etmemeniz. Biz öyle yapıyoruz.

      Sil
  6. en büyük robs sayfası derken en büyüks robs fan facebook sayfasını kastetmiştim.ama siz öyle bişey duymadım görmedim diyince rahatladım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonradan anladım hangi sayfadan bahsettiğinizi. Yukarıda da dediğim gibi kaynaksız haber yapan site/blog/sayfalara güvenmeyin.

      Sil