7 Eylül 2012 Cuma

'The Rover'ın Dünya Çapında Dağıtım Hakları Satıldı


Robert Pattinson'ın yeni filmi  The Rover kilit bölgelerdeki film şirketleri tarafından adeta havada kapıldı. 

David Michod'un yönetmenliğini üstlendiği The Rover'un Toronto Film Festivali'nin market bölümünde satışa çıkan dağıtım hakları şu şekilde satıldı; İngiltere, Kanada ve Benelüks hakları eOne, İskandinavya hakları Nordisk, Latin Amrika hakları Sun Distribution, Orta Doğu hakları Italia Film ve son olarak Doğu Avrupa hakları (Rusya'da dahil) Revolutionary Releasing. Village Roadshow ise Avustralya ve Yeni Zelanda haklarını daha öncesinden satın almıştı.

Filmin yapım şirketi FilmNation The Rover'ın dünya çapındaki büyük satışını Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirmişti şimdi ise Toronto Film Festivali'nde alıcılara filmi tanıtmaya devam ediyor.

Animal Kingdom ile elde ettiği başarının ardından aranılan bir yönetmen olan Michod, aynı zamanda kış ayalarında çekilmesi planlanan The Rover'un senaryosunu da yazdı. Hikayeyi aktör Joel Edgerton ile birlikte ortaya çıkardılar.

Umutsuz bir gelecekte Eric, (Guy Pearce) Avustralyanın ücra köşelerinde, boş kasabalarında gezen katı ve yalnız bir karakterdir. Günün birinde bir grup hırsız tarafından geriye kalan tek varlığı olan arabası çalınır ve hırsızlar geride ona Rey (Robert Pattinson) adında kırılgan birini bırakırlar. Eric, Rey'i zorlayarak grubun peşine düşmesinde yardım etmesini sağlar. Derdi onun için önemli olan tek şeyi tekrar elde etmektir ve bunun için her şeyi göze alır.

ÇEVİRİ: elwiens
THR | RPLife


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder