1 Mayıs 2011 Pazar

Cosmopolis'in Çekimleri Başlıyor

David Cronenberg’in Don DeLillo’nun romanı Cosmopolis’in sinema uyarlamasına dahil olalı birkaç yıl oldu ve şimdi sizlere çekimlerin 24 Mayıs'ta Toronto’da başlayacağını duyurmaktan mutluluk duyarız. Oyuncularda birkaç değişiklik olsa da ekip oturmuş gibi gözüküyor. Robert Pattinson başrolü kaptı ve ekipteki diğer oyuncular şöyle; Jay Baruchel, Paul Giamatti, Sarah Gadon, Juliette Binoche ve Kevin Durand.

Pattinson genç, çok zengin bir iş adamı olan Eric Packer’ı canlandıracak. Film Manhattan’da Eric Packer’ın limuziniyle saçını kestirmeye gittiği bir gününü anlatacak (film NYC’de geçiyor ama Toronta’da çekilecek). Hikaye Packer’ın her şeyini kaybettiği bir günü anlatacak. Hikayenin sonu çok vahiysel.

Pattinson Cosmopolis’in en sevdiği romanlardan biri olduğunu söyledi ve bu rolün çok zor olduğunu fakat onun için “çalıştığını” söyledi.

Başka bir habere görede filmin müzikleri Kanadalı besteci Howard Shore tarafından yapılacak. İkili daha öncede birlikte çalışmıştı (The Fly’ın Opera versiyonunda , Dead Ringers, Naked Lunch, Scanners, Eastern Promises ve diğerleri) Shore aynı zamanda The Lord of the Rings filmi içinde müzik bestelemişti ve şimdi The Hobbit filmi için çalışmalarını sürdürüyor.

Twilight-Turkiye
| Cullens-News

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder