6 Eylül 2013 Cuma

Yeni Film Projesi: Robert, Anton Corbijn'in 'Life' Filminde Rol Alacak


Robert Pattinson ve Dane DeHaan, Anton Corbijn'in "Life" isimli James Dean biyografisinde başrolleri paylaşacaklar. Filmde Dane DeHaan James Dean rolünü üstlenirken, Robert Pattinson, Magnum Ajansı'nın fotoğrafçısı Dennis Stock rolünü canlandıracak.

Filmin uluslararası haklarını elinde bulunduran FilmNation, Stock'un 1955 yılında Life Dergisi adına Dean ile gerçekleştirdiği fotoğraf çekimi için çıktıkları yolculuğu ve arkadaşlıklarını konu eden filmin Luke Davies tarafından yazılan senaryosunu bu yılki Toronto Film Festivali'nde tanıtacak.

Filmin çekimlerinin 2014 Şubat ayında Kanada'da başlaması bekleniyor.

"Dünya çapında ünlü bir fotoğrafçı olarak tanınan Anton Corbijn "Life"ı yönetecek en doğru isimdi." diyor yapımcı Iain Canning ve ortağı Emile Sherman da şunları ekliyor: "James Dean'i canlandıracak doğru oyuncuyu bulmak büyük bir sorumluluktu, ama Dane'in oyunculuk yeteneği onun ne değişken bir aktör olduğunu ve bu role ne denli katkı sağlayacağını kanıtladı. Böylece Robert Pattinson ve Dane DeHaan gibi kendi jenerasyonlarının en heyecan verici genç yeteneklerini bir araya getirdik."

FilmNation'ın CEO'su Glen Basner ise "Anton ile A Most Wanted Man filminde çalışabildiğimiz için gerçekten çok şanslıydık ve bu yeni filminde onunla tekrar çalışacağımız için inanılmaz mutluyuz," diyor. "Anton, Dane ve Robert gibi isimleri bir araya getirerek aralarındaki uyumu ortaya çıkarabilecek, Dean'in hayatının en önemli zamanlarını ve bir arkadaşlığın büyüleyici hikayesini anlatabilecek müthiş bir yeteneğe sahip."

Dennis Stock tarafından Life Dergisi için çekilen James Dean resimlerinin bazılarına buradan ulaşabilirsiniz.

James Dean ve Dennis Stock

Çeviri: elwiens
ScreenDaily | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder