10 Eylül 2013 Salı

Blogumuza Yeni Yazar Aranıyor!



Merhabalar. Şu aralar yaşadığımız yoğunluk ve ekibimizin yeterli olamaması nedeniyle biraz yardıma ihtiyacımız olduğunu fark ettik. Bu nedenle ekibimize bize yardımcı olmak isteyen birkaç kişi katmak istiyoruz. Konuyla ilgilenenler aşağıdaki soruları yanıtlayıp mail adresimiz pattinsonturkiye@hotmail.com'a gönderebilirler.

Ad:
Yaş:
1. Blogumuz hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne kadar süredir blogumuzun takipçisisiniz ve neden ekibimizin bir parçası olmak istiyorsunuz?
2. Robert'la ne kadar ilgilisiniz?
3. Blogger hakkında bilginiz var mı? Html kodlarından anlar mısınız?
4. İngilizce seviyeniz ne derece? Çeviri yapabilecek kadar iyi mi? Cevabınız evet ise aşağıdaki metni çevirmenizi rica ediyoruz:

"I don't even know what it means 'building a masculine public'! I can't force guys to go see my movies !" he says laughing. But the young actor he's not that naive and understood that being cool was the condition sine qua non in order for the independent filmmakers to take a interest in him. "In fact, it's marketing, and what's important in marketing is to be coherent. It means saying no to a lot of propositions. Of course, the risk in this business that is always evolving is to say no to projects until the moment when projects aren't sent your way anymore. When that happens, I'll just go and do Dance with the Stars."

5. Çeviri yapamam ama başka bir şeyler yapabilirim diyenler neler yapabileceğinizi yazabilirsiniz.

Mail adresimiz: pattinsonturkiye@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder