6 Temmuz 2014 Pazar

'The Rover'ın Görüntü Yönetmeni Natasha Braier, Robert ve Film Hakkında Konuştu

"Sanırım en güçlü dramatik yapı Guy ve Rob'un karakterleri arasındaki diyaloglarda yatıyor. Örneğin  Rob [yanlışlıkla *spoiler*] önce otel yakınlarındaki lokantada yemek yedikleri sahne. İki karakter arasındaki gerilim ve dinamiği çok güzel vurguluyor. Çekimleri tek defada bitirdik bu yüzden her şey onların perfromansına bağlıydı. Sanırım görüntü yönetmenleri ben olduğum için o kadar da sevinçli değillerdi. Ama o sahneler, David'e dönüpte 'Evet, artık bir filmimiz var,' dediğim anlardı."

Braier, Pearce'den sıradan olmayacak kadar güçlü bir performans beklediğini sinema yıldızı iimajını kir içerisindeki karakteriyle ört pas eden Pattinson'ın ortaya neler koyacağını kestiremediğini ve onu Alacakaranlık'ta izlemediğini belirtiyor. "Fakat onu ilk izlediğimde aklımı başımdan aldı. Bence doğal bir yetenek. Yetenekli doğmuş. Bu tarz teknik yeteneğe sahip bir sürü aktör vardır. Yıllarca çalışarak bu tekniğe ulaşır ve yeteneklerini sergilerler. Rob'da içgüdüsel bir şeyler var, sanırım bu kadar ünlü olmasının ve bütün dünyada kızlar tarafından sevilmesinin sebebi de bu."


"Çok zeki biri ve aynı zamanda çok da duygusal. Bu özellikleri biribiriyle bağlantılı. Hangi karakteri canlandırırsa calandırsın bu yeteneği, karakterini derinlemesine canlandırmada ona kolaylık sağlıyor. Bize karakteri için bir geçmiş oluşturarak geldi; Şiddet ve kötü muamele görmüş. Ailede her zaman ezilen o olmuş. Guy'ın karakteriyle olan şiddet içerikli ilişkisinin altındaki psikoloji de buradan geliyormuş.

David'in en başından beri kesin bir fikri vardı, bu filmde herkesin bir ortağı olacaktı çünkü bu dünya yalnız yaşanamayacak kadar zorluydu. Ve böylece Guy'ın karakteri bu macerada biriyle tanışacaktı, Rob'un karakteri ise geride bırakıldığında ikili bir ekip olacaktı."

Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır.  
Thompson on Hollywood | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder