1 Aralık 2012 Cumartesi

Robert ve Kristen'ın Canal 13 (Arjantin) Röportajı

Güncelleme (1 Aralık): Röportajın tamamı eklendi.

 Birbirlerinin Bella ve Edward rolleri için mükemmel olduğunu söylüyorlar. Muhabir Kristen hikaye için ideal prenses miydi diye soruyor Rob da evet, bence o mükemmel biri diyor ve Kristen'ın çok özel bir karakteri olduğunu, oynadığı rollere de bu yanını aktardığını, bu açıdan diğer aktrislerden çok farklı olduğunu ve Bella'ya çok şey kattığını söylüyor. 

Kristen ise Rob'ın sonsuzluk fikriyle çok ilgilendiğini, Edward rolünün her genç adam için canlandırılması zor bir karakter olduğunu ve Rob'ın bu rol için mükemmel olacağını düşündüğünü belirtiyor.

Röportajın ikinci kısmında ise Bella - Edward ilişkisi ve genel olarak aşk hakkında konuşuyorlar. Kristen, aşkın elde edilmesi zor bir şey olduğunu, onu korumak gerektiğini ve hissedilmesi zor bir duygu olduğunu söylüyor. Robert ise aşkın bedava olmadığını ve aşk için savaşılması gerektiğini dile getiriyor, ayrıca mutlu sonlara inandığını belirtiyor.



KstewartTR

   (12 Kasım)
Robert, son filmdeki sevgi mesajından ve mutlu sondan söz ediyor ve gerçek hayatta da mutlu sonlar olabileceğine inandığını söylüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder