1 Aralık 2012 Cumartesi

M6 (Fransa) Video Röportajı + Çeviri

Güncelleme (1 Aralık): Röportajdan yeni bir bölüm eklendi.

Robert Şafak Vakti - Bölüm 2'nin sonu hakkında konuşuyor.



(4 Kasım)


Dört yıl boyunca  vampriler sinemalarımızı istila etmişti. Ve artık Efsane 'Şafak Vakti - Bölüm 2'yle birlikte sona eriyor. Los Angeles'ta filmin iki başrol oyuncusu Kristen Stewart ve Robert Pattinson'la buluştuk. (...) İkili hiç bir kişisel soruyu cevaplamayacaklar fakat biz onlara Alcakaranlık sonrasında neler yaşayacaklarını sorduk.
Rob: Bu konuda biraz heyecanlıyım. Şimdilik üzgün değilim ama sanırım tanıtımlar bitince üzüleceğim. Seri, yıllarımızı içeriyor ve artık sona eriyor, defteri tamamen kapatıyoruz ki bu da biraz heyecanlı bir durum.
Rob: Pek çok insan filmi görünce 'hikayeyi değiştirmişler!' diyecek ama buna rağmen umuyorum ki sevecekler.
Serinin filmleri Robert Pattinson ve Kristen Stewart'a pek çok filmde daha başrol şansı verdi. Bir sürü proje sırada onları bekliyor.
Rob: Önümüzdeki yıl bir sürü film çekeceğim. İlk başlayacak olanlardan biri 'The Rover', günümüzün vesterni türünde bir proje ve benim için çok değerli. Hemen ardından muhtemelen Irak'ta çekilecek ama tarihi belli olmayan bir başka proje var. Ve son olarak Cronenberg'le tekrar bir film çekeceğiz, bu inanılmaz.
ÇEVİRİ: elwiens

3 yorum:

  1. And I might film in Iraq but I'm not sure when. yazdığından Irak için tarih belli değil dediğini sanmıştım.

    tarihi belli olmayan bir başka proje var, denilmiş. Burada aslında Irak'ta çekeceği filmden bahsetmiyorda başka bir filmden mi söz ediyor?

    Doğru anlamak adına soruyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Rover'dan sonra hemen Irak'tan bahsediyor. Orada karışıklık olmaması için ve diğer cümleyi tamamlayıcı kılmak adına 'bir başka proje' deme gereği hissettim: 'muhtemelen Irak'ta çekilecek ama tarihi belli olmayan bir başka proje' derken de Mission: Blacklist'i kastediyor zaten.

      Sil
    2. O kadar çok film projesi var ki. Bir tane daha mı yok diye ikilemde kaldım.Teşekkür ederim.

      Sil