6 Aralık 2012 Perşembe

Publinews (Guatemala) Röportajı (Kasım 2012)

Performansları hakkında yapılan kritikler ve gelecek projeleri hakkında: "Çok garip ruhsal takıntılarım var; tüm söylenenlerin sadece kötü yanlarını algılıyorum. İnsanların ne kadar iyi şeyler söylediklerinin bir önemi yok ben sadece negatif kısmını görüyorum."
 
"Belki de söylenen iyi şeyleri henüz hak ettiğimi düşünmüyorumdur. Sanırım bu yüzden zahmetli işler yapma ve bunun için mücadele etme isteği hissediyorum."

Alacakaranlık'ın getirdiği şöhret ona rahatsızlık verse de kariyeri için önemli bir motivasyon olduğunu söylüyor: "Bu yıl bir sürü projeye imza attım. Tehlikeli olarak tanımlanan isimlerle çalışmak gibi bir takıntım var. Çok heyecan verici olacak."

"Vizyon sahibi kişiler gerçekten huzursuz edici denemelere girişmeli diye düşünüyorum. Bahsettiğim tarzda projeleri popülerliğe gerek duymadan ilginç bir şekilde kalkındırabiliriz, böylece seyirci sadece tüketici olmaktan çıkıp filmlerde pay sahibi haline gelebilir."

İşte bu duyarlılık onun önümüzdeki yıl Irak'ta çekilecek olan Mission: Blacklist filmine imza atmasını sağlamış. Proje için: "Bu film herkesi o çok güvendikleri rahatlık noktalarından çıkmaya zorlayacak," diyor.

"Saddam Hüseyin'i neredeyse tek başına yakalayan, askeri soruşturma sorumlusu Eric Maddox isimli karakter üzerine kurulu bir film. Kimse yakalama hikayesinin aslını bilmiyor -ki bu da kulağa fazlasıyla şaşırtıcı, garip ve bazı açılardan komik geliyor."

Film, bir önceki projesinde Liberyalı çocuk askerlerin gerçek hikayesini anlatan Fransız yönetmen Jean-Stéphane Sauvaire'in elinden çıkacak.

-Robert Pattinson hakkında bilinmeyen bazı detaylar-

*İngiliz aktör oyunculuğun yanı sıra müzisyen, prodüktör ve model. 

*Çocukluk ve gençlik dönemlerinde "Guys and Dolls", "Thornton Wilders Our Town", "Anything Goes", "Macbeth" ve "Tess of the d’Urbervilles" gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

*12 yaşındayken modelliğe başladı fakat 4 yıl sonra yalnızca bir kaç işte yer aldı çünkü medyada daha feminen görünümlere yer veriliyordu. 

*The Times, 2005 yılında 'Harry Potter ve Ateş Kadehi' filminde canlandırdığı Cedric Diggory karakterinden sonra kendisine 'İngiltere'nin Gelecek Yıldızları' listesinde yer verdi.

*Alacakaranlık filminde Edward Cullen karakteri için seçmelere katıldığında rolü alacağını düşünmedi çünkü karakterin fiziksel görünüşüyle bütünleşmediğini hissediyordu.

ÇEVİRİ: elwiens
@Gabyuza | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder