31 Ağustos 2012 Cuma

Entertainment Weekly'den 'Alacakaranlık Serisi'ne Özel Kitap

Resmin orijinal boyutu için üzerine tıklayınız.
Entertainment Weekly Alacakaranlık Serisi'nin bu yıl sona ermesi sebebiyle seriye özel 2 Ekim 2012'de satışa çıkacak 112 sayfalık "Entertainment Weekly - Twilight: The Complete Journey" adında bir kitap hazırladı. "The Complete Journey" serinin yazarı Stephenie Meyer, başrol oyuncuları Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner'ın 5 yıllık film maceralarını anlatıyor olacak. Ayrıca içinde röportajlar, fotoğraflar, set ziyaretleri, kitap ve film rehberi de yer alacak. Kitapla birlikte EW'nin daha önceki Alacakaranlık kapaklarından derlenmiş 5 tane poster de hayranları bekliyor olacak.

Ön sipariş linkleri: AmazonUS 12.21 Dolar - AmazonUK 10.22 Pound

4 yorum:

  1. Sipariş vermek için verdiğiniz linke tıkladım ama maalesef hiçbirşey anlamadım... Yaşadığım ilde yurt dışından gelen dergileri satan kitap evleri var. Bu dergi gelir mi sizce? Yoksa sadece internet üzerinden mi alabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Entertainment Weekly Türkiye'ye gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bunun da geleceğini sanmam. Ama eğer Amazon'dan sipariş verecek olursanız Amazon.co.uk'dan vermenizi tavsiye ederiz. Alım konusunda ancak şöyle yardımcı olabilirim; http://i.imgur.com/pmdKq.png şu kısma tıklayıp aşama aşama ilerleyeceksiniz. Önce üye olup ardından adres ve kredi kartı bilgilerizi girip alım işlemini sonlandıracaksınız.

      Sil
    2. Anladım :) İlgilendiğiniz için teşekkürler :)

      Sil