14 Temmuz 2012 Cumartesi

Robert Cosmopolitan'a Kristen Hakkında Konuştu

Merhaba bayanlar, bugün Robert Pattinson'la tanıştım ve söz verdiğim gibi ona sizin sorularınızdan bazılarını sordum. Gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi Cosmopolitan.hu'nun Facebook sayfasında yayınladık! İşte sorduğum bazı sorulara Rob'ın verdiği cevaplar. Takipte olun devamı da gelecek!

Kristen'ı ve kendini nasıl görüyorsun? Yani sence ilk Alacakaranlık filminden bu yana değişim geçirdiniz mi? Cevap evetse eğer bunlar ne gibi değişiklikler?

Rob: Kristen çok değişmedi sadece büyüdü. O her zaman kendince gerekli olan bir özgüvene sahipti zaten ama ilk başlarda pek çok insan bunun farkına varmadı. Şimdilerde ise tek farkına vardığım değişikliği moda... Onunla ilk tanıştığımızda böyle bir ilgisi ve takıntısı yoktu, tabii ki şimdi de "kesinlikle Paris Moda Haftası'nı kaçırmam" tarzında değil bu ilgi. Yani onun modaya ilgisi beklemediğim bir şeydi. Bu günlerde herkes onun ne kadar çok değiştiğinden bahsediyor. Bense onun hiç değişmediğini düşünüyorum. İlk Alacakaranlık filmini çektiğimiz zamanlarda bile yönetmenle, yapımcılarla tartışıp onlara ne istediğini söyleyen biriydi. Her zaman çok cesurdu.

Gerçek hayatta birlikte olan bir çift için ekranda da bir çifti oynamak zor mu kolay mı?


Rob: Bunun hiç bir önemi yok. Tamam, bir birimizden hoşlanmamız kimseyi incitmez ama iki aktör bir birinden nefret bile etse birlikte mükemmel çalışabilir. Ekranda gördükleriniz çoğu zaman gerçek hayattan çok çok farklıdır. Tabii ki bir birinizden nefret etmeniz uygun bir şey değil ama aranızdaki ilişki film açısından çok önemli değil. Ne bir avantaj ne de dezavantaj sayılır çünkü yaptığınız iş bir birinizle alakalı bir durum değil.

ÇEVİRİ: elwiens
@magicalyoyo87Kaynak | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder