13 Temmuz 2012 Cuma

MTV Comic Con 'Şafak Vakti - Bölüm 2' Özel Röportajı


MTV'den Josh Horowitz Robert, Kristen ve Taylor'la bir söyleşi gerçekleştiriyor.



  Programdan ufak anektodlar: Taylor, Comic Con'un herşeyin başladığı yer olmasınının ve son kez orada bulunmalarının tuhaf olduğunu söylüyor.
Seri sanki hiç bitmemiş de yarın öbür gün Bill Condon'dan veya Stephenie Meyer'dan bir telefon alıp Vancouver'a çağırılacak gibi hissediyor musunuz sorusuna hem Robert hem de Kristen filmin henüz bitmediği cevabını veriyor. Kristen hala yapılması gereken dublajları olduğunu belirtiyor.
Kristen filmde fanları en çok heyecanlandıracak sahnenin ilk av sahnesi olduğunu söylüyor. Bu sahnenin fiziksel açıdan çok zor olduğunu ve seyircinin sahneyi çok cool bulacağını belirtiyor.
Robert Kristen'ın vampir Bellası'nın çok farklı olduğunu söylüyor. Kristen da vampir olarak Bella için her deneyimin çok yeni olduğunu ekliyor ve bu durumun filmi bambaşka bir hale getirdiğini belirtiyor.
Josh Kristen'a Fifty Shades of Grey'i okuduğunu bildiğini söylüyor ve arkadaşlarınla bir araya gelip (kitap kulübü gibi) kitabı okumayı düşünüyor musun diyor. Kristen "Bu çok iğrenç olurdu," diye yanıt verirken Robert "Hayır ben direk sayfaları yalardım." diyor. [Not: Fifty Shades of Grey'in erotik bir roman olduğunu ve Robert'ın espri anlayışının kolay algılanamadığını belirtmekte fayda var :)]
Josh Robert'a MTV Movie Awards'da Best Kiss ödülünü aldıklarını hatırlatıyor ve ödül konuşmasını şimdi yapıp yapmak istemediğini soruyor. Robert'ın cevabı: "Dürüst olmak gerekirse bu zaten Kristen'ın Best Kiss'ydi. Beni öpen kişi hep o olmuştur. Ben sadece öpücükleri kabul ettim."
Kristen 'Cali' hakkında konuşuyor: "Nick'le (Cassavetes) her gün konuşuyoruz, kararlar vermeye çalışıyoruz. Şimdilik söyleyecek pek bir şey yok."
Robert Mission: Blacklist hakkında konuşuyor: "Yönetmen şu anda Irak'ta. Bu çok heyecan verici."
Ayrıca Robert'ın adı geçen başka bir film projesi The Band'den bahsediyorlar. Robert şu anda bu konu hakkında konuşamayacağını belirtiyor ama şunları söylüyor: "Şimdiye kadar hayatımda okuduğum en güzel senaryo. Filmin daha çok yolu var, ama kesinlikle çok cool bir iş olacak."
Josh Robert ve Taylor'a Yolda'yı izleyip izlemediklerini soruyor, Robert soruya "Evet üç defa izledim" diyor fakat Kristen itiraz edince düzeltiyor ve filmi iki defa izlediğini söylüyor.

ÇEVİRİ: @cenup | KstewartFans-TR
RPLife

Mackenzi Foy'un röportajını ve videoları MTV' formatında izlemek için devamına tıklayın. 




Mackenzi: Rob ve Kristen hayatımda gördüğüm en sevimli ve kibar çift. Her zaman çok sevecenler hiç bir zaman kötü bir ruh halinde olmuyorlar.

Mackenzi: Rob ve Kristen inanılmaz sevimli arkadaşlar.

ÇEVİRİ: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder