4 Temmuz 2012 Çarşamba

Robert Elle Brezilya'ya Verdiği Röportajda Kristen ve Cannes'dan Bahsediyor

Robert Pattinson Kristen'dan 'daha mükemmel' birini bulamayacağını söylüyor. "Nasıl hissettiğimi kesinlikle çok iyi anlıyor. Başarılı bir aktris olma yolunda iddialı bir kadın. Benim için iyi ve zorlayıcı olan şeylere karşı hassas bir algısı var." 

Cannes Festivali'nde bütün duyguları ve çılgınlıkları aşıp Altın Palmiye'de iki ayrı filmle adaylık alarak rakip olan çift tıpkı Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 'Brangelina' takma ismi gibi medya tarafından  Robsten olarak anılıyor. Robert Cosmopolis'le,  Kristen ise Walter Salles'in 'Yolda' filmiyle ödüle aday oldu. "Birileri delice bir şey söyleyip birbirimize düşmanlık besleyeceğimiz konusunda şaka yaptı." Pattinson Kristen'ın Cannes'a gideceğini öğrendiğinde 'biraz kıskandığını' itiraf ediyor çünkü o zaman Cosmopolis'in yarışmaya katılacağı henüz belli değilmiş.

"Her şeyden önemlisi birbirimizin desteğine sahip olmak mükemmel bir şey. Onun Cosmopolis'in galasında yer alması daha çok heyecanlanmama neden oldu. Tam da önümde oturuyordu. Arkasından ona bakıp filmi beğenip beğenmediğini anlamaya çalıştım (gülüyor). Beni sadece film sona erdiğinde Kristen’ın filmi sevdiğini söylemesi sakinleştirebildi."


ÇEVİRİ: @elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder