29 Haziran 2012 Cuma

'Şafak Vakti - Bölüm 2'de Senna'yı Canlandıran Tracey Heggins Robert ve Kristen Hakkında Konuştu

Celebuzz: Filmin yönetmeni Bill Condon sette Rob ve Kristen'ın ebeveynlik yönünün ortaya çıktığını söyledi - küfretmeleri dışında - buna katılıyor musun?

TH: Evet, Mackenzie'nin bir küfür kavanozu vardı, yani her küfür başına 1 dolar alıyordu. Bazı insanlar "Sana şimdi daha başlamadan 20 dolar vereceğim." diyordu.

Celebuzz: Robert ve Kristen gibi yıldızlarla çalışmak nasıl bir şeydi?

TH: İyiydi çünkü ikisi de ayakları yere basan insanlar. Büyük isimlerle birlikte aynı sette bulunmak korkutucuydu. Demek istediğim, IMDB'de bir numara iseniz bu biraz göz korkutucu olabiliyor. Ama onlar sadece harikalardı, Kristen Stewart bir erkek fatma gibiydi ve ayakları yere basıyordu. Rob da aynı şekilde. O neredeyse kendi kendini küçümseyen bir tutum içindeydi. Ve onun neden böyle bir şey yaptığını anladım çünkü bu diğer herkesi rahatlatıyordu. Yani, teşekkürler Robert!

Celebuzz: Serinin son sahnesinde yer almak nasıl bir şeydi? Sette göz yaşı var mıydı?

TH: Evet, özellikle yeniden çekim yaptığımız zaman. Bu gerçekten de 'Şimdi bitiyor' gibiydi. Bu zorluydu. Her şey bittiğinde boşlukta gibi hissediyorsunuz. Filmde ne kadar yer alıp almadığınızın bir önemi yok, birlikte çok fazla zaman geçirdik. Kamera arkasındaki, gardırobtaki vb. herkesin bunda payı var. Dürüst olacağım: hepimizin gözleri doldu - Rob ve Kristen'ın bile. 

ÇEVİRİ: @feledene | Twilight-Turkiye



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder