25 Ekim 2012 Perşembe

MTV Avustralya Röportajı (Ekim 2012)

Güncelleme (25 Ekim): Röportajın videosu eklendi.


MTV: Selam Rob! Bella'yı vampir olarak görmek için sabırsızlanan çok fazla fan var. Sence Kristen bu değişimin üstesinden nasıl geldi? İyi bir iş çıkardı mı?

Rob: Evet, kesinlikle. Vampir olmak konusunda çok heyecanlıydı. Filmlerde rol alan diğer herkes zaten vampir olarak girmişlerdi ve uzun bir zamandır rollerini canlandırıyorlardı. Bu yüzden başka birinin aniden bu dünyaya girmesi, fiziksel ve ruhsal açıdan bir vampir gibi davranmaya çalışmasını izlemek eğlenceliydi.

Fakat onun karakterinin farklı bir yanı var, kazandığı tüm yeni güçlerin ona kolay gelmesi lazım. Onun için vampir olmak normal bir süreç gibi olmalıydı, basit bir şekilde yani. Bu açıdan hepimizden farklıydı.

MTV: Filmde inanılmaz savaş sahneleri var, çekimler nasıldı? 

Rob: Bu sefer çok zordu, çünkü bir inek mezrasında, yeşil duvarlarla çevrili bir alanda, kağıttan yapılmış suni kar eşliğinde neredeyse iki buçuk ay boyunca o büyük aksiyon sahnesini çektik. Bir süre sonra çıldırma noktasına gelebileceğiniz bir durum yani! Bu tarz şeyleri tekrar tekrar yapmak insanı zorluyor.

MTV: Seri boyunca setteki en büyük anın neydi?

Rob: Birkaç tane var aslında. Bölüm 1 için Brezilya'ya gitmemiz çok eğlenceli ve çılgıncaydı. Kullandığım botu çarptım, çok heyecanlıydı! Yani bunun gibi bir sürü anı. İlk filmden de çok anım var, sadece ilk başlarda her şey daha farklıydı. Bütün ekip sete hep beraber bir minibüsle gidiyorduk. Son filme bakacak olursak her şey tam tersine dönmüş durumda - helikopterle uçmak falan.

MTV: Alacakaranlık'taki Edward rolüne seçilmeden önce oyunculuğu bırakmaya karar vermiştin. O zamandan bugüne baktığımızda nerelere geldiğini ve hayatının ne kadar değiştiğini görmek garip değil mi?

Rob: Evet, oldukça garip. Pek çok aktör "Of, bu çok anlamsız," dediği bir süreçten geçer sanırım fakat her dibe vuruşun bir de çıkışı vardır ve hiç beklemediğiniz siz bir rol kaparsınız! (gülüyor) Evet, oldukça komik. Ama ben cidden bu işi bırakmaya kararlıydım sonra birden Alacakaranlık çıkageldi.

MTV: Ufukta senin için ne var?

Rob: Sonraki filmimi Avustralya'da çekeceğiz, Animal Kingdom'ın yönetmeni David Michod ve Guy Pearce ile birlikte. Eğlenceli olacak. Senaryo çok iyi ve yönetmen bence inanılmaz yetenekli, yani heyecan verici bir yapım olacak.

MTV: Yani bu demek oluyor ki seni yakında Avustralya'da göreceğiz?

Rob: Evet!

ÇEVİRİ: elwiens
MTV Australia | @melcitron | RPLife
Video: Youtube | @mfoc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder