30 Ekim 2012 Salı

Robert, Kristen ve Taylor 1 Kasım'da 'MTV First' Programına Katılacaklar


MTV - Robert, Kristen ve Taylor 1 Kasım Perşembe günü MTV ve MTV.com üzerinden yayınlanacak olan "MTV First: Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti - Bölüm 2" programına katılacaklar. Üçlü ilk olarak filminden daha önce hiç görülmemiş bir klip sunacak, ardından Josh Horowitz'le birlikte filmin diğer oyuncularının dahil olacağı bir röportaj gerçekleştirecekler. ABD saatiyle 8 pm'de başlayacak olan programı Türkiye saatiyle gece yarısından sonra saat 03.00'de izleyebileceğiz.

Robert, Kristen, Taylor ve filmin diğer oyuncuları aynı zamanda fanların sorularına da cevap verecekler. MTV.com'a yazılı veya videoya çektiğiniz sorularınızı gönderebilir ya da Twitter'da @MTVNews hesabına #AskTwilight hashtagini kullanarak sorularınızı sorabilirsiniz. 

MTV ayrıca 10 Kasım ve 11 Kasım'da yine Josh Horowitz'in sunacağı "Twilight Takeover" adında bir program daha yayınlayacak. Program kapsamında Josh Horowitz, MTV'nin Alacakaranlık ekibiyle yaptığı ilk röportajdan son röportaja kadar bizlerle daha önce hiç görülmemiş anlar paylaşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder