22 Ekim 2012 Pazartesi

Sydney Morning Herald Video Röportajı + Yeni Bir Resim



Alacakaranlık hakkında: "Bir projeye imzayı attığınız da eğer daha öncesinde hiç kimseyseniz birden her şey kontrolden çıkıyormuş gibi hissedersiniz. Fakat bir kere bu deneyimi yaşadıktan sonra yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığını olaylar üzerinde ne kadar az kontrol sahibi olduğunuzu fark edersiniz."

Kontrol etmek istediği şeylerden biri de RPatz takma adı: "O adı ortaya atan kişinin ellerini kırmak ve ağzını dağıtmak isterdim doğrusu," diyor kahkaha atarak.

Alacakaranlık serisindeki karakterler için hayranların oluşturdu topluluklar olan Team Edward ve Team Jacob hakkında ve gerçek hayatlarının sürekli filmle ilişkilendirilmesi üzerine: "Bu da beni her şeyden çok sinir eden bir başka şey. Tamam bu seriden bir "team" olayı bekliyorsunuz belki ama yine de garip. Oluşturulan grupların filmin etrafında garip bir hava yarattığını ve bunun tanıtımlara da yansıdığını düşünüyorum. Sanki bir spor takımı gibi. İnsanlar bu saçmalıklara takılmaktan filmi bile doğru düzgün izlemiyor."


İnternet üzerindeki magazin siteleri hakkında: "Garip bir şey, sanki tuhaf bir bağımlılık gibi. Eğer insanlar yan odada sizin hakkınızda fısıldaşıyorsa ne söylediklerini merak edersiniz, fakat bunu öğrendiğinizde, öğrenmemiş olmayı dilersiniz. Çünkü muhtemel saçma sapan şeylerden bahsediyorlardır. Çok garip bir şey aslında o sitelere sadece kendinizi kötü hissediyorsanız bakarsınız ve daha kötü hissetmenizi sağlarsınız. Ama eğer iyi hissediyorsanız böyle şeylere asla ihtiyaç duymazsınız." 

Peki şu aralar sen o siteleri okuyor musun? "Muhtemelen, evet. (gülüyor) Göz ardı etmeye çalışıyorum, çünkü aslında benim için bir şeyleri farklı kılmıyorlar. Yani demek istediğim o haberler bir anlığına farklı geliyor ama sonra herkes çabucak unutuyor"

Sorgulanan ilişkisi hakkında: “Sizin hakkınızda ama size kalmış bir şey olmaktan çıkıyor, istediğiniz kadar konuşun hepsi boş çünkü editörler keyifleri nasıl istiyorsa o şekilde değiştiriyorlar söylediklerinizi. Röportaj vermenin amacı açıklamak istediğin şeyi açıklamak, söylemek istediğini söylemektir. İnsanlar kendi istekleri ve seyircinin ilgisini çekecek her şeyi sorabiliyorlar ve sizin bu konu üzerinde hiçbir hakimiyetiniz olmuyor."

Diğer rollerine verilen tepkilerin yarattığı şaşkınlık üzerine: "Alacakaranlık'ın bu kadar çok kitleye yayılıp, ünlenmesi insanlara benim karaktere yakın olduğumu düşündürttü. Diğer filmlerde oynadığımda ise bu durum bana hep komik geldi. Çünkü herkes 'şuna bakın rol yapabiliyormuş,' demeye başlamıştı. Alacakaranlık'ta ne yaptığımı sanıyorlardı acaba?"






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder