17 Ekim 2012 Çarşamba

Yeni Film Projesi: Hold On To Me

Robert Pattinson ve Carey Mulligan Aynı Filmde! 

İkili James Marsh'ın yöneteceği projeye imzalarını attı...

Teldeki Adam (Man on Wire) filminin yönetmeni James Marsh'ın yönetmenliğinde çekilecek olan ve yaşanmış gerçek bir olaydan uyarlanacak suç draması Hold On to Me isimli proje için Robert Pattinson ve Carey Mulligan'la imzalar atıldı.

Film, genç bir çiftin yaşadıkları bölgenin en zengin adamını kaçırıp fidye istemeleri üzerine kurulu olacak. Adamı canlı olarak gömmeye karar verdiklerinde ise planları yavaş yavaş çökmeye başlayacaktır. Filmin senaryosu ise Brad Ingelsby tarafından kaleme alındı.

Henüz çekim takvimi açıklanmayan projenin vizyon tarihi de belli değil.

Beyazperde


*Filmin adı daha önce 'Nancy and Danny' olarak açıklanmıştı.

Yönetmenliğini James Marsh‘ın yapacağı “Hold On To Me” adlı filmin başrol oyuncuları Robert Pattinson ve Carey Mulligan olarak belirlendi. Yapımcılığını Todd Field ile Steven Rales‘in üstlendiği film gerçek bir olaydan uyarlanan bir suç gerilimi olacak.

Merkezine genç bir kadın ile erkek arkadaşını alan filmde, genç adam fidyeyi güvence altına almak umuduyla zengin birini kaçırarak canlı canlı gömecek. Olayın gerçek bir öyküden uyarlanacağı söylense de ne kadarlık bir kısmının esinlenme olacağını kestirmek ise zor görünüyor. Fakat anlatılan olayların kurgusu büyük bir kutunun içerisinde gömülerek ailesinden $4.6 milyon fidye istenen New York’lu zengin bir ailenin üyesi Samuel Bronfman’ın öyküsünü hatırlatıyor.

Filme yeni katılan isimlerden Robert Pattinson son dönemin popüler isimlerinden biri. The Twilight serisi ile tanınan genç oyuncu en son “Cosmopolis” filminde başrolde yer almıştı. En son “Drive” ve “Shame” gibi iki önemli filmde rol alan Carey Mulligan’ın ise şu sıralar “Inside Llewyn Davis” üzerinde çalışıyor.

SinemaKulübü 


Nancy and Danny’nin İkinci Başrolü Belli Oldu: Robert Pattinson

“Nancy and Danny” projesinden daha önce bahsetmiştik. Filmin başrolü için yetenekli aktris Carey Mulligan’la anlaşıldığını, yönetmenliği ise James Marsh’ın (“Man on Wire”) üstleneceğini belirtmiştik. Film küçük bir kasabada yaşayan bir kadının büyük bir şehre taşınma ve zengin olma hayalleri kurmasını konu alıyor. Mulligan’ın canlandıracağı kadın karakterin sevgilisi rolü için bir süredir Robert Pattinson’la görüşülüyordu. Yapılan açıklamaya göre genç aktör filmde yer almayı kabul etmiş. Böylelikle filmin başrolleri de belirlenmiş oldu. Filmin isminin “Hold On To Me” (Bana tutun) olarak değiştirildiği de gelen haberler arasında.

Bakınız

1 yorum:

  1. Robert'ı birçok yeni proje içinde görmek beni çok mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil