30 Ekim 2012 Salı

'Hold On To Me'nin Uluslararası Dağıtım Hakları FilmNation'a Satıldı


FilmNation, Oscar ödüllü yönetmen James Marsh'ın (Man on Wire), başrolünü Oscar adaylığı bulunan Carey Muligan ve Robert Pattinson'ın paylaşacağı yeni filmi 'Hold On To Me'nin uluslararası dağıtım haklarını satın aldı. Gerçek bir olaydan uyarlanan, işveli bir kadının şimdilerde zengin olan eski sevgilisini kaçırma planlarını konu eden 'Hold On To Me'nin senaryosu Brand Ingelsby tarafından yazıldı.

Mulligan, filmde New York'a gidip modellik yapmak isteyen ve bunun için erkek arkadaşı Jimmy'den (Robert Pattinson) ayrılıp onun kalbini kıran küçük bir kasaba kızıdır. New York'ta beklediğini bulamayan Nancy, 26 yaşında yuvasına geri dönüp kasabadaki yerel restorantlardan birinde garsonluk yapmaya başlar. Fakat sonra Jimmy'nin, Chicago'da başarılı ve zengin bir mafya adamı olduğunu öğrenir. Onun ilgisini tekrar üzerine çekmek isteyen Nancy, Jimmy'nin peşine takılır ama sadece geri çevrilmekle kalır. İçinde büyüyen ve kıskançlıkla beslenen servet açlığı onun Danny'yi bulmasını sağlar. Danny saf biridir ve Nancy onu baştan çıkararak, kendi sonunu hazırlayacağı suç dünyasının içine çeker. Başarı çabuk elde edilir ama çabuk bir şekilde geride hiçbir şey bırakmadan yok olur ve kimse Nancy'nin saf, tehlikeli ve ölümcül tutkusunun karşısında duramaz.

Yapımcılar satış hakkında; "Glen Basner ve ekibi bu işin içindeki en iyi adamlar. FilmNation'la birleşerek bu garip, kurgudan çok gerçek bir hikayeyi yansıtan filmi hayata geçireceğiz," diyor.

Filmin uluslararası satışları önümüzdeki ay Amerika Film Market'te (AFM) yapılacak.

FilmNation'dan Glen Basner; "'Hold On To Me' ilgi çekici, seksi ve günümüzün 'Bonnie and Clyde'ı gibi bir hikaye ve filmi AFM'de alıcılarla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Carey Mulligan, cezbedici bir kadın karakteri canlandıracağı bu hikayeyle sinema tarihine kazınacak."

ÇEVİRİ: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder