16 Ekim 2012 Salı

Robert 'Elle Women in Hollywood' Gecesine Katıldı (15 Ekim)


Yaptığı konuşmadan notlar;

Sahneye çıktıktan sonra "Bu akşam okumayı öğreniyorum," diyor gergin görünen Pattinson. "Dehşete düştüğümü söyleyebilirim."

Gülüyor ve diğer sunum yapan ve ödül alan kişileri takip etmenin "çok sinir bozucu," olduğunu söylüyor. "Komiklerdi de... ve aynı zamanda çok akıllı."

Pattinson Thurman ile birlikte Bel Ami'de çalışmış olmayı "çok çılgın bir deneyim," olarak tanımlıyor. Thurman'ın karakteri için "fazla akıllı, fazla çekici, zarif ve yatakta benden iyi biri" diyor ve gülerek ekliyor, "ve taktir edersiniz ki böyle bir oyuncu bulmak oldukça zordur."

Thurman sete giriş anını "yardımcı yönetmenlerin ödü koptu ve tabii benim de biraz," diye anlatıyor kahkaha atarak.

Thurman ise sahneye çıktığında "Rob sen tam bir beyefendisin hem ekranda hem gerçek hayatta." diyor çoşkulu bir şekilde.

Patinson gece için düzenlenen kırmızı halıyı törenini atlayarak direk Beverly Hills'deki Four Seasons otelde düzenlenen törene katıldı.

Tweetler
@marcmalkin Rob Pattinson, Uma Thurman'ın yanında oturuyor ve Elle Fanning'le sohbet ediyor.

@ELLEmagazine "Neden herkes konuşmasında bu kadar komik olmak zorunda?" --Robert Pattinson, Uma Thurman'a ödülünü sunuyor  #ellewih

@ELLEmagazine "Pardon, sürekli alkışlamaya devam edin." --Robert Pattinson #ellewih ‏

@ELLEmagazine "Ah Tanrım ne olur bir daha bana ödül sundurmayın."--Robert

@hollywhidden "Rob sen tam bir beyefendisin hem ekranda hem gerçek hayatta." - Uma Thurman to Rob Pattinson #ElleWIH

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Yemekten

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder